Ayşe Keşir Kadın Kolları Genel Başkanı Oldu

AK Parti Düzce milletvekili olarak 25.,26.27. dönemlerde mecliste ilimizi temsil eden Ayşe Keşir, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığına atandı.

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, uzun yıllardır başarı ile yürüttüğü siyasi kariyerine bu defa AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı makamını da ekledi. 25.,26.,27. Dönem AK Parti Düzce Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilimizi temsil eden ve Düzce’nin ilk ve tek kadın milletvekili olan Ayşe Keşir, halkın her kesimine ulaşmasının mükafatını aldı. Düzce’ye her gelişinde şehit ailelerinden köydeki vatandaşlara kadar toplumun hemen her kesimine ulaşan, sorunlarını çözmek için çabalayan Ayşe Keşir, siyasi hayatına da kadın ve engellilerin sorunlarını dile getiren çalışmalarıyla başlamıştı. AK Parti Kadın politikalarını değerlendirdiği birçok yayına da imza atan Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından akşam saatlerinde Ankara’da yapılan mülakatın ardından Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na atandı.

Ayşe Keşir’in kadın kolları genel başkanı olarak atanması ise Düzce’decoşku ile karşılandı. Yüzlerce Düzceli sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşım ile Düzce Milletvekili ve çiçeği burnunda AK Parti Kadın Kolları başkanı Ayşe Keşir’e yeni görevinde başarılar dilediler.

Düzce Tv olarak Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’e yeni görevinde başarılar dileriz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.03.2021
10:45

Hiç hak ettiğini dusunmuyorum.. resmen maaş israfı..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,29
Watandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.