Mustafa Keskin; “Umudumuz Gençler”

Yaklaşan il kongresi ile ilgili açıklamalar yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, listesinde gençlere çok fazla yer verdiğini dile getirdi. Düzce Tv ekranlarında Mehmet İbrahimoğlu’nun konuğu olan Mustafa Keskin, gençlerden umutlu olduğunu söyledi.

Düzce Tv ekranlarında Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programı, yaklaşan il kongresi sürecini anlatan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’i konuk etti. Kongre için Düzce’de beklenen listesini hazırladığını ifade eden Mustafa Keskin, özellikle genç ve kadınlara listesinde daha fazla yer verdiğini dile getirdi.

Siyasete ilk defa giren gençlerin listesinde yer aldığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Keskin; “Düzce’de hiçbir partide bizim listemiz kadar genç ve kadın yer almıyor. Listelerimizi de gençleştiriyoruz. En büyük gururum 2001 yılında kurucusu olduğum ve arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz partide onların çocukları yetişti. Zaman o kadar çok hızlı aktı geçti ki. Yaşlandığımız hissetim. Onların çocuklarını siyasete kazandırıyoruz şu anda. Pazartesi gününden beri o kadar çok genç arkadaşımla tanıştım ki. Gözlerinin içi parlıyor. Bu memlekete bir şeyler vermek, cumhurbaşkanımızın arkasında siyaset yapmak için insanların gözlerinin içi parlıyor. Ben çok mutluyum çok sevinçliyim. Düzce’den çok memnununum. Listelere girmek ve liste hazırlamak çok tehlikelidir. Yapılacak yanlış seçim, yönetimi karalayabilir. Ben bu noktada yaptığım listelerden ve Düzcelilerin teveccühünden çok memnunum. 3 liste daha hazırlayabilirim. Liste yapılırken Düzce’nin kozmopolit yapısını göz önüne aldım. İl yönetimi, ilçeler ve beldelerle birlikte bütün şehirden sorumludur. Bu şehirde herhangi bir durum olsa il başkanı ve yönetimi sorumludur. Ben 2-3 aydır listelere hazırlanıyordum zaten. Listeye giren insanlarda pırıl pırıl insanlar. Listeyi önümüzdeki hafta Salı günü yayınlayacağız. Çok farklı bir yönetim listesi oldu. Listemizi de genel merkeze gönderdik. Özellikle gençler beni çok mutlu etti. Mühendisler, avukatlar gibi birçok meslekten gençler listelerimizde yer aldı. Bizim birçok meslek dalında ve konuda gençlerimize ihtiyacımız var” dedi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.01.2021
13:28

AK PARTİ BİNASINA GİDENLER RAHATSIZMIŞ ERAY TÜRKEN İLE SEKRETER KIZA SOR ONLAR DEDİ AK PARTİ BİNASINA GİDENLER RAHATSIZMIŞ AKP PARTİYE GİDENLER RAHATSIZ İSE SEÇİMDE BU MİLLETTEN OY İSTEMEYİN AKLLLILARDAN OY İSTEYİN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,62
ERAY TÜRKEN'E SOR AK PARTİ BİNASINA GİDENLER RAHATSIZMIŞ
15.01.2021
10:06

KUSURA BAKMAYIN AMA KESKİN BENİM İÇİN, PARTİNİN EN VASAT KİŞİSİDİR, DÜZCEDE BU PARTİYE GÖNÜLDEN ÇALIŞAN VE BU İŞİ YAPACAK BAŞKA KİMSE YOKMU, KESKİN OLMAZSA BU PARTİ BİR HİÇMİ YANİ, BIRAK GİT, HER GELEN KOLTUĞA YAPIŞIR KALIRSA TABANI KÜSTÜRÜRSÜNÜZ BUNU GÖRMEDİNİZMİ, NEYİN PEŞİNDESİNİZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,51
KESKİN BIRAKMALIDIR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.