AK Parti'de 3 dönem kuralından taviz yok! Birçok isme veda

AK Parti'de 3 dönem kuralından taviz yok! Birçok isme veda

AK Parti'de 3 dönem kuralından taviz yok! Birçok isme veda

AK Parti'de Milletvekili aday listesi genel hatlarıyla netleşti. 3 dönem kuralının istisnasız uygulandığı listede Meclis Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve daha birçok isim listede yer almayacak.

Habere göre Erdoğan, üç dönem kuralını da istisnasız uyguladı. Bu kurala takılanlardan biri de AK Parti listesini bugün YSK’ya teslim edeceklerden Ali İhsan Yavuz. Buna göre Meclis Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili  Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti grup başkanvekilleri Bülent Turan, Mustafa Elitaş ile Yılmaz Tunç, AK Parti genel başkan yardımcıları Hayati Yazıcı, Hamza Dağ, Nurettin Canikli, Vedat Demiröz ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de üç dönem kuralına takılan isimler arasında aldı.

Geçmiş dönemde bakanlık ve genel başkan yardımcılığı yapan isimlerden Ahmet Aydın, Akif Çağatay Kılıç, Cevdet Yılmaz, Emrullah İşler, Erol Kaya, Fikri Işık, İlknur İnceöz, Mahir Ünal, Öznur Çalık, Veysel Eroğlu 3 dönem kuralına takılan diğer isimler.

Öte yandan Hürriyet’in haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Derya Yanık aday gösterilmeyecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.