Cumhur İttifakı İl Başkanları Toplandı

Cumhur İttifakı İl Başkanları Toplandı

Cumhur İttifakı İl Başkanları Toplandı

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi gündemiyle AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasında toplandı. 

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin ardından Cumhur ittifakı İl Başkanları değerlendirme toplantısında bir araya geldi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığında yapılan toplantıya, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Günden, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Yeniden Refah Partisi Temsilcileri Musa Peltek ile Ümit Tekel ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Onur Çetin katıldı. Gerçekleştirilen toplantıdan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi yol haritası ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme yapıldı. 


Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “
Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak İl başkanlığımızda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hakkında değerlendirmelerde bulunarak yol haritamızı belirledik. 2. Tur seçimlerine birlikte daha çok çalışarak Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu alabilmek için birliktelik kararı aldık. Ben inanıyorum ki aldığımız kararlar ve bu birlikteliğimiz sayesinde Düzce’mizde rekor bir oy alarak Cumhurbaşkanımızın seçilmesine vesile olacağız. Toplantımıza katılan bütün başkanlarıma çok teşekkür ederim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.05.2023
00:24

Şengüloğlu yeni olduğu için o hariç, tüm il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle birlikte değişmeli yenilerinin özenle seçilmesine dikkat edilmelidir ve hızlı bir şekilde yeni yapılaşmanın çalışmalarına başlaması sağlanmalıdır, halkın önemsediği kadar teşkilatlar önemsemiyor büyük bir umursamazlık var.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,88
Teşkilatlarda acil değişim şart
18.05.2023
15:34

yaw ilhami caboğlu kendi vekilini satdı reisi de satar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,64
kemal boskurt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.