Hukuki süreç başlatılacak

Hukuki süreç başlatılacak

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Kocaman, provokatörlerce yapılan ahlaksız, aşağılık ve kaotik eylemlere daha fazla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Kocaman, hukuki süreci başlatacaklarının ve takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Kocaman, reklam çalışmalarına yönelik yapılan saldırıları kınadı. Kocaman, “Kendi afişlerini kesecek kadar alçalan ve bunu biz yapıyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışan kıyafetsizlerin kim olduğunu biliyoruz. Cevabı 31 Mart'ta vereceğiz” dedi.

“Bayram havasında hazırlık”

2024 yerel seçim kampanyasını bayram havasıyla gece gündüz sürdürdüklerini dile getiren Kocaman “Kıymetli Düzceli hemşerilerimiz, 2002 yılından bu yana sizleri ve şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla çıktığımız bu yolda, Düzce'nin hizmetkârı olarak yolumuza kararlılıkla devam etmekteyiz.

2024 yerel seçim kampanyası başladığından bu yana diğer siyasi partilerin de sahada sürdürdüğü gibi bizler de kampanyamızı bayram havasıyla gece gündüz sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

“Kimlerin saldırdığını biliyoruz”

Buğra Alp Kocaman, reklam çalışmalarına kimlerin saldırıda bulunduğunu bildiklerini vurgulayarak “Ancak bu süreçte maalesef, ilk günden itibaren afişlerimize, bilboardlarımıza ve diğer reklam çalışmalarımıza çok çirkin saldırılar yapılmaktadır.

Sanılmasın ki bu çirkin saldırıları görmezden geliyoruz! Dostluk havasında yürütmeye çalıştığımız propaganda sürecini sertleştirmemek, aziz vatandaşlarımızı birbirine düşürecek davranışlarda bulunmamak adına, sessiz ve tepkisiz kaldığımız bu durumlar da görüyoruz ki; bir takım çevrelerce kurgulanan kendi afişlerini kesecek kadar alçalan ve bunu biz yapıyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışan kıyafetsizleri hep birlikte görüyoruz ve bunların kimler olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

“Cevabı 31 Mart’ta alacaklar”

Algı yaratarak sinir uçları ile oynayan kişilere cevabın 31 Mart’ta verileceğini belirten Kocaman “Algı ve yalanla milleti kandırmak, milletin sinir uçlarıyla oynayarak bir kazanç elde edeceğini sanan bu tiplerin hakkettiği cevabı 31 Mart'ta milletimiz tarafından verileceğinden hiç şüphe yoktur.

Ancak unutulmasın ki her fırsatta ahlâktan bahseden ahlâk bekçilerinin bu kadar ahlaksızlaştığı bir seçim sürecini Düzce hiçbir dönemde yaşamamıştır” şeklinde açıklama yaptı.

“Hukuki süreç başlatılacak”

Kocaman hukuki süreci başlatacaklarını söyleyerek “Biz sustukça, muhatap almadıkça bu saldırıların dozajı daha da artmış, kontrolden çıkmıştır. Kimse bizim sessizliğimizden ve duruşumuzdan cesaret alıp bu tarz aşağılık saldırıları devam ettirmeye kalkmasın. Dün akşam tekrar yapılan saldırıları görüntüledik ve gerekli hukuki süreçleri başlatacağımızı buradan duyurmak istiyoruz” dedi.

“Provokatörlere müsaade yok”

Provokatörlere müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Kocaman “Provokatörlerce yapılan ahlaksız, aşağılık ve kaotik eylemlere daha fazla müsaade etmeyeceğiz.

Yapılan çirkin ve insanlık dışı saldırıları şiddetle kınıyor ve başlattığımız adli sürecin takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu vesileyle seçim sürecini yöneten diğer parti yöneticilerine de buradan aynı tavrı sergilemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.