İYİ Parti'de Çöküş Devam Ediyor

İYİ Parti'de Çöküş Devam Ediyor

İYİ Parti'de Çöküş Devam Ediyor

Düzce İyi Parti Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi iş insanı Mustafa Özdemiroğlu Başkan yardımcılığı görevinden ve partisinden istifa etti.

Millet İttifakı mensubu siyasi partilerden istifa ederek Ak Partiye katılımlar devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan Genel Kurulda İyi Parti İl Yönetimine giren ve Başkan Yardımcılığına seçilen iş insanı Mustafa Özdemir oğlu, aday belirleme sürecinde merkez tarafından gösterilen kamuoyunu umursamaz tavırlar ve koalisyon tarafından yapılan tutumun ahlaki, vicdani ve milliyetçi karakterine ters düştüğü gerekçesi ile görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıklayarak Ak Parti’ye katıldı. 


Mustafa Özdemiroğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Aylar önce hayatımda ilk defa siyasi görüş benimsemiş ve bir yola adım atmıştım.. Bu yola beni çeken çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle  İyi Parti Düzce İl Başkanı sayın Yunus Özay Er’e ve yönetimdeki çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım, her zaman bir Düzce’li olarak Yunus Özay Er abim , dostum olarak ebediyyen kalacaktır.. 

Ancak son oluşumlar ve aday belirleme sürecinde merkez tarafından gösterilen kamuoyu umursamaz tavırlar ve koalisyon tarafından yapılan tutum benim ahlaki,vicdani ve milliyetçi karakterime ters düştüğünden İyi Partiden ve İyi Parti İl Başkan Yardımcılığı Görevimden İstifa etmeye mecbur bırakmıştır… Bundan sonra siyasi hayatıma Ak Parti bünyesinde Güçlü Türkiye ve Millet için devam edeceğimi bildirmek isterim.. Bu süreçte benim yanımda olan Eski Bilim Sanayi Teknoloji Bakanımız ve Düzce Belediye Başkanı sayın Dr. Faruk Özlu Beye ve can kardeşim Eren Bilgin‘ e sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.. Beni destekleyen sevgi saygısını esirgemeyen herkese teşekkür eder iyi günler dilerim”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.05.2023
11:01

İyi parti çökmez. Her zaman halkın umudu olmuştur. Umudu olmaya devem edecektir. Seçimden sonra her şey güzel olacak. Yaşasın iyiler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,86
karadenizli
2.05.2023
16:33

Yunus Er küçük hesaplar peşine koşmaz. Başkasının üzerinden prim almaya hiç ihtiyacı yok. Partinin başarısı için ekip halinde mücadele ediyorlar. Yeri ve zamanı geldiğinde çalışmalar değerlendirilir. Düzce'nin menfaati neyse o yapılır. Yararlı olmayan şeyler İyi partinin gündemi olmaz. Çalışıyoruz başaracağız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,48
İyiler
29.04.2023
00:54

Siyasetçi insanın siyasi duruşu olmalı çizgisi olmalı kendi menfati ve çıkarı için siyaset yapmamalı muhalif bir kanatta isen mensubu olduğun partiden istifa ettiysen ya bir sure siyasetten uzak kal yada muhalif başka partiye geç akp ye sempatin vardi madem ne işin vardı muhalefet oartisinde

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,78
Ersoy
29.04.2023
00:17

Offf ya tüh iyi parti bitti şimdi be büyük kayıp.Allahım ya gitsen ne olur kalsan ne olur ne faydan olmuşki gidişin zarar versin Akp düşünsün şimdi yarın nereye gider diye

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
Hilmi
28.04.2023
22:29

Bu il başkanı ikili oynamayı seviyor. KOltuğu kaybetmemek için ittifak ortak aday kararına kadar beklemiş. Yoksa vekil sırasını kimseye bırakımıki. Baktı ki ittifak var ve cehape ilk sıra olur hiç ssesini çıkarmadan manyele yatmış. şimdi TÜYSÜZ aday üzerinden prim yapmaya çalışıyo.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,46
Mert Sami Tutkun
28.04.2023
22:22

Gezmeye başladıysan daha yaşın genç. Daaha ne koltuklara OTURTURLAR SENİ. Genç yakışıklı siyasetçi mehape ve HÜDAPAR da seni bekliyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Hamit Kandemir
28.04.2023
20:31

Kararına saygım var ama istifa gerekcene bakın ca san ki gitmiş olduğun yer iyi parti den daha mı iyi ve diyor sun sayın yunus bey abeyim o zaman bu zor zaman içinde abini nasıl yanlız bırakdim demiyorum musun kendine yani kısaca şunu dersen anlarım belediye seçimi geliyor daha Garanti edeyim işlerimi koltugumu da biraz yürekli olsan daha iyi olurdu bende çok iyi bir iyi partliyim benim kadar kimse partisini eleştiremez ama gitmedim halla partim izindeyim senin bu açıklamana katılmıyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,55
Pehlül çokşen
28.04.2023
15:26

Hiç biryere gitmesen sana inanalar olabilirdi,ancak şu an sadece Kadir İnanır...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,67
yurt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.