Erkan Seçkin aday adaylığı başvurusunu yaptı

Erkan Seçkin aday adaylığı başvurusunu yaptı

Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylık başvurusunu Erkan Seçkin gerçekleştirdi. Seçkin, 3. Kez adaylık başvurusunu yaptığını belirterek hayırlı uğurlu olmasını istedi. 
Uzun yıllar siyasetin içerisinde olan ve dönemin Anavatan Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığına kadar yükselerek bir ilke imza atan Erkan Seçkin, bilgi ve birikimlerini Düzce’ye kullanmak için Ak partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını kabul eden AK Parti Düzce İl Başkanlığına teslim eden Seçkin, yapmış olduğu konuşmasında önce kendini tanıttı ve sonrasında şunları ifade etti; “ Başvurumuzu yaptık. Benimle birlikte aday adaylığı başvurusu yapan herkese başarılar diliyorum. Edindiğimiz tecrübeleri Düzce’ye yansıtmaya çalışacağım. Mutluyum gururluyum. Ak partide 3. Başvurumu yaptım. Bu  başvurum adaylığa dönüşür. Küçüklükten başlattığım siyasi hayatımı milletvekilliği ile taçlandırmak istiyorum. Ankara’yı tanıyorum. Bürokrasiyi tanıyorum. Devleti tanıyorum. Bunları Düzce’me döndürmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Ülkemizin en önemli savunma sanayi firmalarından birinde görev aldım. Savunma sanayi ülkemizin en önemli çalışmalarından bir tanesi. Savunma sanayinin en önemli firmalarından birisinde görev aldım. Milli ve manevi değerler için elimizden geldiğince çalıştım. Milletvekilliği görevi tarafıma verilirse bu tecrübeler ile birlikte yola çıkıp güzel işler yapacağım” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.03.2023
22:26

Sayın çakır,dan çok çok daha iyi bir vekil olacağından eminim, öyle isimlerle bu insanların önüne çıkmanız lâzım ki sahtekarların karşısında ful çekme şansınız olsun, muhalefet yapılanları inkar ettiği süre siz de karşılarında güçlü, temiz, halkın sevdiği, halkını seven ve değer veren adayları çıkartmalısınız, bu adayların seçiminde halkı ve Düzcemizi değil de şahsi çıkarlar için hareket ederek birilerini çıkaracaksanız şimdiden kaybettiniz bile, ben eski DSP li vatandaş olarak 2 dönemdir AKP oy veriyorum ancak bu dönem adaylar konusunda teretdütlerim de vardı ancak daha işin başındayız, Erkan seçkin şu an bu teretdütlerim konusunda aceleci olmamam gerektiğini düşünüyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,08
Sayın çakır,dan çok çok daha iyi
21.03.2023
22:19

Yapma Erkan din kardeşiyiz. Yahu bu kaçıncı ayıp oluyor. İstenmiyorsun anlamıyor musun. Sana bir fabrikada iş verdiler otur işine bak. Senin bu partiden başka alacağın olmmaz. Vermezler sana kardeş.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,17
Hamit Kandemir


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.