Ayşe Keşir Gençlerin Sorularını Yanıtladı

Ayşe Keşir Gençlerin Sorularını Yanıtladı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşin Kadınlar İle Büyük Türkiye Yolunda söyleşileri kapsamında Bursa’da gençlerle buluştu. Gençlerin sorularını yanıtlayan Keşir iş yaşamında aileye, siyasette eğitime bir çok alanda gençlerle fikirlerini paylaştı.

Keşir Bursa’da Uyumayan Kütüphane’de gençler ile bir araya geldi. Kadınlar İle Büyük Türkiye Yolunda söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Keşir gençlerin sorularını yanıtladı.

Keşir Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Büyük Türkiye yolunda gençlerle Uyumayan Kütüphane’de bir araya geldik. Genç kadınlar sordu, ben cevapladım… İş yaşamından aileye, siyasetten eğitime, hayata dair her şey üzerine muhteşem söyleşi için teşekkürler gençler!” yorumunu yaptı.

Keşir ayrıca Şükraniye Kadın Eğitim ve Girişimcilik Merkezi ile HER-DEM Kadın Kooperatifi’nin açılış programına da katıldı. Keşir, kadınların, üretime katkı vermesine aracılık edecek olan kooperatif ve merkeze çalışmalarında başarılar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.