Başkan Yanmaz Temizlik Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, şiddetli fırtınanın ardından meydana gelen hasarları incelemek ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.  Fırtınanın etkisiyle Akçakoca çevresinde devrilen 170 ağacın temizlik ekipleri tarafından kepçelerle traktörlere yüklenerek kaldırıldığını ifade etti.


Başkan Yanmaz, yaptığı açıklamada, "Akçakoca'da yaşanan fırtınanın etkisiyle maalesef 170 ağaç devrildi. Ancak hemen harekete geçerek temizlik ekiplerimizle birlikte bu olumsuz etkilerle mücadele ediyoruz. Kepçelerle traktörlere yüklenen ağaçları kaldırarak, çevreyi temizlemeye başladık. Ekiplerimiz, hafta içinde tüm temizlik çalışmalarını tamamlayacak ve normal hayata dönüş için gerekli adımları atacağız" dedi.


Başkan Yanmaz, fırtına sonrası vatandaşların yaşadığı mağduriyeti en aza indirmek için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Halkımızın can ve mal güvenliği her şeyden önce gelir. Bu tür doğal afetlerle mücadelede birlikte hareket ederek, birbirimize destek olmalıyız. Belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.