Bir Ağacın Olsun Kampanyasına Destek Verenler Unutulmadı

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursel Yanmaz geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğu   'Bir Ağacın Olsun' kampanyasına desten verenlere teşekkür etti.

İlçenin belli bölgelerine dikilen ve çok ayıda hayırseverler tarafından kampanyaya destek verenlere Başkan Yanmaz ve Nursel Yanmaz tarafından adlarına yazılı olan tabelalar asıldı.

Başkan Yanmaz, yaptığı açıklamada, ”Değerli Akçakocalı hemşerilerim. Biliyorsunuz ağaç oksijen depolarının en başında gelir.  Bizde buna istinaden ne kadar ağaç ekersen  o kadar daha çok mutluluk olur diye ve bir neslinin ektiği ağaç ile diğer nesiller onun gölgesinde ferahlar diye bu ağaç kampanyasını başlattık. Düzce ve Akçakoca’dan çok büyük katılımlar oldu. Onların büyüklerinin büyük ve küçük verdiği isimlere göre, bu ağaçların yerlerine ektik. Dolayısıyla Akçakoca’mızın belli bölgelerinde ki ağaç eksiklerini giderdik. Ve ağaca da Akçakoca belediyesi olarak çok büyük önem veriyoruz. Bunda dolayı bu kampanyaya katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Canı yürekten selamları iletiyorum. Kampanyaya katılmak isteyenler ilerleyen zamanlarda Akçakoca belediyemize başvurarak bu kampanyaya davet ediyoruz. Aşağı yukarı 700 -800 tane ağaç diktik. Onun haricinde kendi ektiğimiz 4500 yakın çınar ağacı ektik. Geldiğimizden beri. Liman portakal greyfurt olmak üzere onlarda 3700 civarını buldu. Ve diğer çeşitli ağaçlardan da ektik. 700 tane karayemiş ektik. En az 500 tane defne ağacı ektik. Ve şimdi bunlar için orman genel müdürlüğüne talepte bulunduk. Ellerinde ki mevcut ağaçlardan 9 bin ağaç talep ettik. İnşallah genel müdürlük bunları sağladığı zaman Akçakoca’mıza da bunları ekeceğiz. Şunu bilmelerini istiyorum. Akçakoca hemşilerimin bu ağaçlarla ilgili çok büyük maliyetler satın alınarak olmadığını bilmelerini istiyorum. Sadece bu büyük ağaçların dışında. Bu büyük ağaçları katılımcılar yapmakta. Onun için Akçakoca belediyemize ekstra bir külfet olmamıştır. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursel Yanmaz ’da, “Bu kampanyaya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Beni hiç kırmadılar. Gittik çay ve kahvelerini içtik. Katılım sağladılar. Ve bu bizim çocuklarımız için çok Önemli. Çocuklarımıza bir nefes ve bir gölge bırakmak için bizim görevimiz. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Katılmaları çok önemli. Katılacak olanlar Akçakoca belediyesine başvurmaları gerekir.” İfadelerinin kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.