Batan Geminin Son Malları

Batan Geminin Son Malları

31 Mart seçimlerinde hezimete uğrayan eski Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın eşi Nurşen Yanmaz'ın seçimin ertesinde belediyenin garajına kamyonet getirterek belediyeden bazı eşyaları çıkarttığı iddia edildi.

31 Mart seçimleri geride kaldı ancak yankıları devam ediyor. Akçakoca'da 5 yıl süren başarısızlıklar ve kaoslarla dolu başkanlık süreci sonunda sandıkta hezimete uğrayan ve 3. sırada yer alabilen Okan Yanmaz ile ilgili olarak yeni bir iddia gündeme geldi.

Edinilen bilgiye göre seçimde hezimeti hiç beklemeyen ve 5 yıl daha rahat rahat oturacaklarını düşünen Okan Yanmaz ve eşi Nurşen Yanmaz, 1 Nisan sabahı aceleyle harekete geçti. Belediyeye gelen Nurşen Yanmaz bir kamyonet ile belediyeden bazı eşyaları çıkartmaya çalıştı ancak zabıta ekipleri durumu fark etti. Zabıtanın ihbarı sonrası olaya polis ekipleri müdahale etti. Yeni seçilen başkan Fikret Albayrak'ta adli mercilerin gerekli tahkikatları yapması için odaların kapılarını kitletti.

Akçakoca'da kaoslarla ve şaibelerle yönettiği 5 yılın ardından giderken bile kaos yaratan Yanmaz ailesinin ne kaçırdığı ve olayın akıbeti merak uyandırdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.