Belediye'yi Batırdı, Gözlerden Kayboldu

Belediye'yi Batırdı, Gözlerden Kayboldu

Akçakoca Belediyesi'ni 150 milyon lira borç ile devir alan Okan Yanmaz, o zamanlar ilçenin borçlarını kapatacaklarını ve borçsuz bir belediye olacaklarını açıklamıştı. 5 yıl sonra Eski başkan Yanmaz, seçime sadece 12 gün kala 23 Milyon dolarlık kredi çekti. Belediyeyi batıran Yanmaz, gözlerden kayboldu. 


Akçakoca'da yeniden belediye başkanı seçilen Fikret Albayrak, belediye de ki son durum ile ilgili bilgileri toplarken, skandal bir kararı görünce şok oldu. 18 martta Belediye Meclisi'nin son toplantısında eski başkan Okan Yanmaz'ın belediye meclisinden yetki isteyerek 23 Milyon dolarlık kredi çekilmesini istedi. Başkan Yanmaz'a meclis yetki verdi ve 23 Milyon dolarlık kredi çekilerek 19 Mart tarihinde Akçakoca Belediyesi'nin hesaplarına yatırıldı. Okan Yanmaz'ın seçimi kaybetmesi ile birlikte parayı kullanamadığı ortaya çıkarken, kasada ise sadece 4 milyon lira paranın olduğu görüldü. Akçakoca belediyesinin güncel borcunun 3.5 milyar lira civarında olduğu iddia edilirken, Okan Yanmaz'ın gözlerden ırak bir şekilde kaybolması ise dikkatlerden kaçmadı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.04.2024
00:23

Beddua etmek iyi değil derler ama gelin görün ki böylesine beddua etmeden olmuyor, sadece Allah hidayet versin, Allah en iyisini bilir yaradan elbette yaptıklarını bir şekilde hak ettiğini varır, tabi bile bile onu tekrar aday gösterenler de ondan aşağı değiller.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%76,92
Yazıklar olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.