Yetkili Firma İddiaları Yalanladı!

Yukarı Mahalle Sokak Sağlıklaştırma Projesini yürüten firma yetkilisi İrfan Elagöz, bazı medya organlarında, firmaları hakkında habere sert yanıt verdi. Akçakoca Belediyesi’nin ödemeleri gününde yaptığını ifade eden Elagöz, iddiaların asılsız ve karalamaya yönelik olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İrfan Elagöz, Yukarı Mahalle’de çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek “Belediyemizle firmamız arasında ödeme konusunda herhangi bir sorun yok.’ dedi. Elagöz açıklamasına şu şekilde devam etti:

‘Tarihi Yukarı Mahallede çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Kısa sürede bütün işler bitmiş olacak. Bu çalışmalarımız gibi 4 caddenin de sokak sağlıklaştırmasını bitirmiş bulunmaktayız. Basında çıkan haberlerden bilgim yok ama biz burada her gün aralıksız çalışıyoruz. İş bitirme süresi uzun olmasına rağmen çalışmalarımızı bu süreden daha kısa zaman diliminde bitirmeye çalışıyoruz.’

Akçakoca Belediyesi ile aralarında herhangi bir ödeme sorunu olmadığının altını çizen Elagöz, “Ödemelerimiz gününde yapılıyor. Çalışanlarımıza gününde ödemelerimizi yapabiliyoruz. Hatta merak edenle gün içerisinde gelip bizleri ziyaret edip çalışanlarımıza da bu konu ile ilgili istediklerini sorabilirler. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok. Çalışmalarımız en kısa süze zarfında bitecek. Normalde 2 ay daha süremiz olmasına rağmen başkanımızın bizlere göstermiş olduğu davranışından dolayı sokak sağlıklaştıma çalışmalarımızı hızlı bir şekilde bitirme gayreti içerisindeyiz. Ödemelerle ilgili herhangi bir sıkıntımız yok.’ ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.