Akçakoca Belediyesinin Yardımları Sürüyor

10 ili etkileyen Kahramanmaraş depremleri sonrası Akçakoca Belediyesi bölgeye yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Türkiye’yi sarsan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası ülkemiz genelinde olduğu gibi Akçakoca Belediyesi ve personeli bölgedeki çalışmalara destek olabilmek seferber oldu.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz Koordinesinde başlatılan yardım kampanyası ile depremzedelerin yaralıları sarılmaya çalışılıyor.

Akçakoca Belediyesi yardım kampanyasının yanı sıra bölgedeki çalışmalara takviye amaçlı 5 kişilik tam donanımlı itfaiye ekibi, 40 kişilik gönüllü arama kurtarma ekibi, iş makinası taşımak için lobet,1 adet temizlik aracı ve 1 tır odun desteği sağladı. Depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Fen işleri Müdürlüğümüzde görevli 1 elektrikçi ile 1 kaynakçı da konteyner yapımında görevlendirilmek üzere Düzce Valiliğine gönderildi.

“Gün tek yürek olma günü, birlik olma günüdür.” diyen Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, “Tüm milletimizin başı sağ olsun. Acımız çok büyük. Yaralarımızı birlikte sarmaya çalışıyoruz. Acı haberi duyar duymaz hemen harekete geçtik. İlk andan itibaren yardım araçlarımız bölgeye hareket etmeye başladı. Akçakocalı hemşerilerimin de inanılmaz yoğun desteğini görüyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. Devletimiz tüm imkanlarıyla deprem bölgelerinde. AFAD ve Kızılay tüm çalışmalarımızı koordine ediyor. Bizim de dualarımız depremden etkilenen vatandaşlarımız, o bölge görevli ya da gönüllü çalışanlarımız için. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.