Başkan Yanmaz Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Yanmaz Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Yanmaz Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, Sanayi Esnaflarını Ziyaret Etti.


Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, sapak mevkisinde ki  sanayi esnaflarını ziyaret ederek, esnafların taleplerini dinledi. Başkan Yanmaz, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet ederken, onların sorunlarına çözüm bulma sözü verdi.


Başkan Yanmaz, Akçakoca'nın ekonomik can damarlarından biri olan sanayi esnaflarını ziyaret ederek, yerinde tespitlerde bulunmayı amaçlıyor. Ziyaret sırasında esnaflarla hoş bir sohbet gerçekleştiren Başkan Yanmaz, iş yerlerini tek tek dolaşarak esnafların güncel durumları hakkında bilgi aldı.


Esnafların ilgisi ve samimiyeti karşısında memnuniyetini dile getiren Başkan Yanmaz, "Akçakoca'nın ekonomik kalkınması ve esnafımızın daha iyi koşullarda iş yapabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerin sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerinizi almak bizim için son derece önemli. Her birinizin fikrine değer veriyoruz ve birlikte daha güzel bir Akçakoca için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.


Esnaflar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Yanmaz'a ilgisi ve yakın ilgilenmesi için teşekkür ettiler. Başkan Yanmaz, ziyaretin sonunda esnaflara teşekkür ederek, taleplerin en kısa sürede değerlendirileceğini ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.01.2024
19:57

Hayırdır başkan veda turlarına mı başladın, sanayi esnafı pek aklına gelmezdi senin. Helallik alıyonmu bari

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Veda ziyaretinde o veda ziyareti


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.