Başkan Yanmaz,” Sorunlarınızı Dinlemek Ve Çözüm Üretmek Benim En Öncelikli Görevim”

Başkan Yanmaz,” Sorunlarınızı Dinlemek Ve Çözüm Üretmek Benim En Öncelikli Görevim”

Başkan Yanmaz,” Sorunlarınızı Dinlemek Ve Çözüm Üretmek Benim En Öncelikli Görevim”

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, yılbaşı günü dahi duraksamadan halkın içindeki esnafları ve kıraathaneleri ziyaret etti. Başkan Yanmaz, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşarak, onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Halkın nabzını tutan Başkan Yanmaz, vatandaşların istek ve taleplerini her zaman dikkate alarak çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor.


Başkan Yanmaz, yılbaşı gününde dahi halkın içinde olmanın önemine vurgu yaparak, "Her an, her gün vatandaşlarımızla bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. Onların istek ve taleplerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak en öncelikli görevimiz. Bu nedenle yılbaşı dahil her gün, Akçakoca'nın her köşesindeyim." dedi.


Esnaflarla ve vatandaşlarla yapılan samimi sohbetler sırasında Başkan Yanmaz, ilçenin güncel meseleleri hakkında da bilgi aldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ve samimiyeti karşısında teşekkürlerini ileten Başkan Yanmaz, "Sizlerle bir araya gelmek, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm üretmek benim en öncelikli görevim. Birlikte daha güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.01.2024
20:00

Hayırdır yav başkan, senin böyle alışkanlıkların yoktur, helallik ziyaretleri bunlar. Aman bir an önce git helallik almaya gerek yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,52
Komiksin diyeceğim ama hiç değilsin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.