Akrobatik Sürücü Yürekleri Ağıza Getirdi

Düzce’de bindiği motosikletle karayolunda akrobatik hareketler yapan sürücü, diğer sürücülerin yüreklerini ağza getirdi. Düzce – Akçakoca D-655 Karayolu’nda Akçakoca istikametine giden motosiklet sürücüsü karayoluna ve diğer sürücülere aldırmadan yaptığı akrobatik hareketlerle, trafiği tehlikeye sokmasına aldırmadan uzun süre yol aldı. Akrobat sürücüyü diğer sürücüler görüntüledi.

Düzce –Akçakoca D-655 karayolunda araçların hızla gitmesine aldırmayan sürücü kullandığı motosikletin üstünde tehlikeli akrobatik hareketler yaparak uzun süre yol aldı. Sürücüyü motosiklet üzerinde tehlikeli hareketler yaparken gören diğer sürücüler o anları cep telefonuyla kaydederken, motosiklet sürücüsü ise akan trafiğe aldırmadan kullandığı motosikletin üzerinde ayağa kalkıyor, tek elle motor kullanıyor, iki elini bırakıp ayağa kalkıyor. Akrobatik hareketler yapan motosiklet sürücüsünü gören diğer sürücüler ise kazaya neden olmamak için araçlarının hızını düşürüp, motosiklet sürücüsünün kaza yapmasını engellemeye çalıştılar.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.09.2020
13:30

Artık yorum yapmayacağım motorcular ve elektikli elektriksiz bisikletliler tam trafik terörü estiriyorlar.Gece Bolu saat 3 te Caddesinden şehir merkezine doğru eksoz patlatan motorcular var. herkes gece korkuyor rahatsız oluyor ama herhalde asayişçiler bekçiler duymuyorlar görmüyorlar daha ne diyelim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,52
DÜZCELİ
7.09.2020
12:35

Sürekli oturmak baldır ve malum bölgeyi terlettiği için motor sürücüleri arada bir ayağa kalkar. Abartılacak bir durum değil bence

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,65
ZED


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.