Ankara’da akaryakıt istasyonu çalışanlarının darbedilme anı güvenlik kamerasında

Ankara’da akaryakıt istasyonu çalışanlarının darbedilme anı güvenlik kamerasında

Ankara’da akaryakıt istasyonu çalışanlarının darbedilme anı güvenlik kamerasında

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda ücret ödeme meselesi sebebiyle çıkan tartışmada müşteriler istasyon çalışanlarını darbetti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-10/22/-9da842d2-2d47-4d58-87b8-5f7e9eb11016.mp4

Alınan bilgiye göre, Gölbaşı ilçesi Haymana Yolu Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonuna meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna gelen M.C.E. ve H.B. ile kasiyer M.C.E. arasında, ücret ödeme konusunda tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.C.E. ve H.B, kasiyer M.C.E’yi darbetti. Kavgayı gören diğer çalışanların ve müşterilerin araya girmesiyle sonlandı. Darbedilen kasiyer, şüphelilerden şikayetçi oldu.

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan M.C.E ve H.B, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Olay anı ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca kaydedildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.