BAYRAMPAŞA’da 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında çatı katında hasar oluştu.
Yangın, saat 11.30 sıralarında Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bulunan 4 katlı binanın çatı katında çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çatı katı kullanılamaz hale geldi.
‘FARE VAR DEMİŞLER, KABLOLARI MI KEMİRDİ BİLMİYORUZ’
Bina sahibi Selim Karaman, “Ben kahvede oturuyordum. Kiracı aradı; ‘Çatıda yangın çıktı, koş gel’ dedi. Koştum geldim, hakikaten baktım çatıda yangın var. Kiracı kovalarla su taşıyor, bir şeyler yapmaya uğraşıyor. Ben de bir tane kova aldım, attık ama yapacak bir şey yok. Sonra itfaiyeyi aradık. 10 dakika sürmeden itfaiye geldi. Daha ne olduğunu bilmiyoruz. Ben binanın sahibiyim, yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Tahminen fare var orada da dediler. Acaba kabloları mı kemirdi, ondan da olabilir. Şase yapmış, sigorta atmış, elektrikler de kesilmiş zaten. Ama bilmiyoruz” dedi.


