İçme suyu projesinde göçük: 1 işçi hayatını kaybetti, 1’i ağır yaralı

İçme suyu projesinde göçük: 1 işçi hayatını kaybetti, 1’i ağır yaralı

İçme suyu projesinde göçük: 1 işçi hayatını kaybetti, 1’i ağır yaralı

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde Yedigöze İçme Suyu Projesi kapsamındaki çalışmalar sırasında göçük altında kalan 5 işçiden 3’ü kendi imkanlarıyla çıkarken 1’i ağır yaralı olarak kurtarıldı. Göçük altında kalan 1 işçi ise hayatını kaybetti. Yaşanan göçüğün kaya parçasının düşmesiyle gerçekleştiği öğrenildi.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/26-08/08/-1da7864c-a30d-45bf-be02-1d452c7af577.mp4

Edinilen bilgiye göre, Yedigöze İçme Suyu Projesi kapsamında ekipler İmamoğlu ilçesine bağlı Musullu Mahallesinde boru döşeme çalışmaları gerçekleştirdiği sırada göçük meydana geldi.

5 işçinin göçük altında kaldığı öğrenilirken AFAD ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Göçük altında kalan 5 işçiden 3’ü kendi imkanlarıyla çıkarken 1’i ağır yaralı olarak kurtarıldı. Göçük altında kalan 1 işçi ise hayatını kaybetti.

 

Çalışma sırasında kaya parçası düşmüş

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde Yedigöze İçme Suyu Projesi’nde çalışmalar sırasında yaşanan göçüğün kaya parçasının düşmesiyle gerçekleştiği öğrenildi. İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, "İki arkadaşımız kayanın altında kalmış. Birisi hastaneye gitti. Birisi de maalesef rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin. Acı bir olay" dedi.

"Tepeden 1,5 metre çapında bir taş düşmüş"

İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, olayın tünelin son bölümünde meydana geldiğini belirterek, "Tünelin son 20-30 metresiydi. Yedigöze İçme Suyu tünelimiz bu. Arkadaşlar temizliğini yapmış. Güçlendirme betonunu atarken tepeden 1,5 metre çapında bir taş düşmüş. İki arkadaşımız altında kalmış. Birisi hastaneye gitti. Birisi de maalesef rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin. Acı bir olay. Burada çalışan arkadaşlar haber verdi, hemen geldik. İtfaiye, AFAD geldi. Cenazemizi aldık çıkarttık" dedi.

 

Öte yandan, Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise göçükle ilgili adli ve idari inceleme başlatıldığı bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.