Osman Kılıç da Projelerini Açıkladı

Beyköy Belediye Başkanı ve AK Parti Beyköy Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç da seçim beyannamesini açıkladı.

AK Parti'de ilçe ve belde belediye başkan adaylarının proje tanıtımları devam ediyor. Son olarak Beyköy Belediye Başkanı ve AK Parti Beyköy Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç da projelerini tanıttı.

Tanıtım toplantısı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin,  Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ve teşkilat mensupları ile vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıya katılanlara yeni dönem projelerini anlatan Kılıç, Uğur Suyu Millet Parkı, spor kompleksi, yüzme havuzu gibi bir çok projesi hakkında bilgi verdi.

Kılç, “ "Belediyemize yeni katılan Değirmenbaşı Mahallesi için halihazır ve imar planı İçme Suyu, Kanalizasyon ve Doğalgaz çalışmaları yapılacaktır. Otoban bağlantısı ile 2. OSB arasında kalan 25 metre genişliğinde 5 km uzunluğunda ki çevre yolu yapılacaktır. Hedef alt ve üst yapısı tamamlanmış 30 km yol ağı oluşturmak. Şu an 5 km’lik çevre yollar dahil stabilize olarak açılmış alanımız bulunmaktadır. Halk otobüslerinde kartlı sisteme geçilecektir.  ‘’Uğur Suyu Millet Parkı’’ 85 dönüm alan üzerine seyir terasları, çay bahçesi bisiklet parkurları, dinlenme ve eğlence alanları, piknik alanları, kafeterya, oyun sahaları. 30 dönümlük spor kompleksi, kapalı spor salonu, basketbol, voleybol, tenis kortları, kapalı yüzme havuzu. Gençlik Merkezi, sinema, kütüphane, zeka ve eğitim alanları. Mevcut çocuk parklarına yenileri ilave edilecek. Her mahalleye klimalı durak yapılacak. TOKİ bölgesinde kilit parke taşları kaldırılarak sıcak asfalt ile buluşturacağız Her blok önüne 2’şer adet bank koyulacaktır. Alanın çevresinin kapatılması için referandum yapılacaktır. 2020 Yılında mevcut site yönetimi, site sakinlerinden oluşan yeni yönetime devredilecektir. Toki çevresinde bulunan mülkiyeti tokiye ait arazinin park tahsisi alınarak geniş kapsamlı çocuk parkı olarak düzenlenecektir.” Dedi.

 ‘’Doğaya Açılan Kapı’’ (İPA) projesi kapsamında yatırımlar yapılacağını söyleyen Kılıç tanıtımlarına, “Torkul Gölet'i yayla turizmine kazandırılacaktır. Tahsis talebimiz bulunan Bıçkı Deresi üzerine sulama göleti ile ilgili alt yapı çalışmalarımız devam edecektir. Sıfır Atık Projesi hayata geçirilecektir. Belediye Sosyal Tesisleri’nde bayanlara ait spor salonu eğitmen hoca eşliğinde devam edecektir. Beldemizde erkeklere ait spor salonu kazandırılacaktır. Hoş geldin bebek projemiz devam edecektir. Vatandaşlarımız için kültür gezilerimiz devam edecektir. İhtiyaç sahibi ailelere yardımlar devam edecektir. Merkezden başlayarak kablosuz internet hizmeti ücretsiz sağlanacaktır. Beyköy Belediye spor çatısı altında her spor dalında destek verilmeye devam edilecektir. Mevcut Futbol Sahası ışıklandırma, ek tribün ve halı saha olarak kullandırılacaktır."şeklinde devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.2.2019
21:28

Beyköye futbol takımlarının yazın kamp yapacakları bir alan termal köy gibi alan olursa yazın topuk gibi takımlar beyköye hücüm eder

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,72
Yeni topuk Beyköy olabilir


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.