Fahiş Fiyat Artışları

Son yıllarda önüne geçilemeyen fahiş fiat artışları en çok orta direk denilen kesimi etkiliyor.

Seçimler yaklaştıkça iktidardaki hükümeti özellikle Recep Tayyip Erdoğan Reisi zor durumda bırakmak seçmenlerinin gözünden düşürmek için suni zamların yapılıdığına inananlardanım.

Geçen seçimlerdede halkın en gerekli ihtiyacı patates soğan fiatlarında astronomik zamlar yapmışlardı.

Fırsatçı karaborsacı VAHŞİ KAPİTALİSTLER patatesle soğanla siyaset yapanlar HIYAR GİBİ ortalıkta kalmışlardı...

Seçim sonrası depolarında sakladıkları patates soğanı çürüterek derelere dökmüşlerdi.

Bu fahiş fiatları önleyecek tedbirler alınmaz CANLARI YAKILMAZSA korkarız hükümeti cumhur ittifakını çok zor günlerin beklediğini söyleyebiliriz.

Bu istikrarlı hükümeti düşürürlerse bu günleri çoook ararlar.Çevremizdeki istikrarsız devletlerin ne hallere düştüklerini ibretle görmelerini dileriz.

Pandemi tüm Dünyayı olduğu gibi Türk ekonomisinide çok etkiledi..Fıransa ve Avrupa ülkeleri tarihlerinde hiç yaşamadıkları ekonomik sıkıntıları yaşıyorlar....Market rafları boşalmıs akaryakıt istasyonlarında insanlar birbiriyle kavga ediyor.

Hükümetleri,devletleri,milletleri ayakta tutan ORTA DİREK TİR

Orta direğe çok özen göstermeliyiz.Orta direk çökerse maazaallah hükümetler devletler milletler çöker.

Çevremizdeki ve Avrupa devletlerinin ekonomik durumlardan karışması ve çökmesi dini siyasi durumlardan çok ekonomik durumlardan, Halkın çaresizliğinden bir arayış içinde olmalarındandır.

Onların dertleri devlet başkanları liderler değil GEÇİM DERDİDİR.

Adaletsiz yönetim ve haksız kazançların isyanıdır.

Milletlerin büyük bir bölümü orta halli orta direk diye tabir edilen zor geçinen ay sonunu iple çeken kesimdir. Ülkemizde de bu böyledir.

Devletimiz hükümetimiz ihracatımızı 250 milyar dolarlara getirdi.Köprüler,tüp geçitler,oto yollar,yüksek hızlı trenler ulaşımdan iletişime eğitimden iskana ağır harp sanaiine kadar tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar.

Yapılan tüm hizmet ve güzellikler için kendilerine müteşekkiriz.

Yanlız gözden kaçan bir kesim var ORTA DİREK Evet bu kadar olumlu işlerin yanında orta direği eğri zengini süper zengin fakiri 2800 tl asgari ücret ve emekli maaşıyla geçinmeye ay sonunu iple çekmeye çalışan gözü kapılarda icracımı polismi gelecek diye endişeyle yaşamaya çalışan bir kesim.

Yıllarca bu ülkeye yüzlerce sanatkar usta yetiştiren zamanında Türkiye ekonomisini bu günlere getiren sanatkara esnafa gözü doymaz VAHŞİ KAPİTALİSTLERE yem eden ekmeğini elinden almalarına göz yuman bir zihniyet.

Yaptığınız hizmetlere teşekkürler sayın devlet büyüklerimiz.

Ama hep havada uçanları değil birazda yerlerde sürünenleri görün lütfen.

Eğer bu devlete kendini adamış vatan aşkıyla yanmış çaresiz esnafım sanatkarım madur olur elli atmış yetmiş yaşından sonra çaresizlikten ceza evlerine düşer çoluğu çocuğu perişan olursa bu ayıp o çaresiz esnafın sanatkarın orta direğin değil devletimizin hükümetimizindir.

Bir ayıpta EDS ve trafik ışıkları tuzakları ayıpıdır.

Nerdeyse arabası olupta bu tuzaklara düşmeyen hiçbir şöför yoktur.

Fefonun emniyete trafiğe hakim olduğu yıllarda insanları hükümetten soğutmak için kullandığı tuzaklar şimdikilere çok benziyor.

Yoksa Feto kalıntıları hala temizlenemedilermi...

ORTA DİREK ÇÖKMESİN....ALTINDA HEPİMİZ KALIRIZ...

Burhan Tutkun...Saygı sevgi ve hürmetlerimle.

19 Ekim 2021.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.