Sadece CHP'nin Değil Düzcenin Vekilleri Olacaklar

CHP'nin Değil Düzcenin Vekilleri Olacaklar

Sadece CHP'nin Değil Düzcenin Vekilleri Olacaklar

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Cemşit, Düzce’den Meclise gönderilecek Milletvekillerinin çok önemli görevler üstleneceklerini söyledi. Kırmadan dökmeden, ayrıştırmadan bir seçim süreci geçirdiklerini vurgulayan Cemşit, “Ülkemizin ve şehrimizin her alanda kalkınmasında, huzur ve barış ortamının sağlanmasında bizlere büyük görevler düşüyor” dedi.

Millet İttifakı Partilerinin il başkanları 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlere ilişkin ortak basın açıklaması yaptı. 
İl Başkanları adına konuşan Semih Cemşit, yoğun tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine 1 hafta gibi bir süre kaldı.

Millet İttifakı olarak yoğun bir tempoda, seçimin öneminin bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili Adaylarımızı vatandaşlarımız ile bir araya getiriyoruz. 

14 Mayıs’ta ülkemizi demokrasi ile taçlandırma hedefindeyiz. Kırmadan dökmeden, ayrıştırmadan bir seçim süreci geçiriyoruz. Tek bir hedefimiz var, ayrışmadığımız, kavga etmediğimiz, hukukun üstünlüğünün sirayet ettiği bir Türkiye inşa etmek” dedi. 

Cemşit, vekillere 14 Mayıs’tan sonra çok önemli görevler düştüğünü dile getirerek “ Düzce’de Millet İttifakı tek liste olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında seçime giriyor. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek bu süreçte çok önemli. Düzce’den meclise göndereceğimiz vekillerimiz sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil, Düzce’nin vekilleri olacaklar. Vekillerimize 14 Mayıs’tan sonra çok büyük görevler düşüyor. Bu bilinçle yola çıkan adaylarımızın olması bizleri mutlu ediyor” diye konuştu. 

Millet İttifakı adaylarının önemli vasıflara sahip olduklarının altını çizerek “Talih Bey siyaset ve yönetim anlamında çok tecrübeli bir adayımız. Vatandaşla yaptığı görüşlerde bu güveni verebilen bir siyasetçi. Düzce’nin değişimi ve dönüşümünde büyük katkıları olacağına inanıyorum.

kadınların siyasette varlığı bizleri çok heyecanlandırıyor. Jale Hanım aynı zamanda Kadın Örgütümüzün de başında. Çalıştığımız bu süreçte görüyoruz ki iyi bir liderlik sınavı veriyor. Jale Hanım gibi duruşu olan kadınların mecliste bizleri temsil etmesi çok önemli ” şeklinde açıklama yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.05.2023
01:34

Yalan sizin el kitabınız olmuş. Şöyle diyorsunuz ya; Millet İttifakı adaylarının önemli vasıflara sahip olduklarının altını çizerek “Talih Bey siyaset ve yönetim anlamında çok tecrübeli bir adayımız. Vatandaşla yaptığı görüşlerde bu güveni verebilen bir siyasetçi. Düzce’nin değişimi ve dönüşümünde büyük katkıları olacağına inanıyorum. Diyorsunuz, buna siz kendiniz inanıyormusunuz, inanmıyorsunuz çünkü kurduğunuz cümleler sizi ele veriyor. Milletin aklıyla oynamayın. Talih bey nasıl ne zaman siyaset ve yönetim alanında, tecrübe edinmiş de milleti kandırıyorsunuz, tecrübeliydi de şimdiye kadar neredeydi de şimdi Zembille mi indirildi. Yalan üzerine memleket yönetemezsiniz. Yalan yalan, yalanınıza kanıp oy verenlere acırım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,64
yalanlarınıza kanıp oy verenlere acırım


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.