Sarılmak İçin Sıraya Girdiler

Bugün saha gezilerine CHP İl binası önünden başlayan İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, dakikalarca ziyaretlerine başlayamadı. Nedeni ise vatandaşların kendisine sarılmak ve fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girmesiydi. Küçük ziyaretleri sırasında, esnafın en çok  ekonomin dibe vurmasından şikayetçi olduğunu söyledi, “ Biz Düzce’ye hareket ve bereket getireceğiz” dedi.

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı İlhan Duru, CHP ve İYİ parti teşkilat üyeleri ile belediye ve il genel meclis adaylarının da katıldığı ziyaretlerde Küçük’e yoğun sevgi ve ilgi vardı.

CHP İl Binasının önünde toplanan partililer vatandaşların Ömer Küçük’e sarılmak ve fotoğraf çektirmek istemesi dolayısıyla dakikalarca esnaf ziyaretlerine başlayamadılar.

Kızılay meydanındaki esnafları tek tek ziyaret eden Küçük belediye başkanlığı için destek istedi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Küçük, ilginin güzel olduğunu söylerken, Düzce halkının vereceği destekle Düzce’nin geleceğine imza atmak istediğini dile getirdi.

Olumsuz olan tek şeyin Düzce esnafının ekonomik olarak zor durumda olması olduğunu söyleyen Küçük, “ Bizim ekonomiyi harekete geçirmek, Düzce’nin geleceği noktasında hızlı hareket eden, tempoyu yükselten bir yönetim şekli ortaya koymamız gerekiyor.Zaten buna talibiz.” Dedi.

Esnafların ekonominin dibe vurmasından şikayetçi olduğunu söyleyen Küçük, her kesimin güçlü olduğu bir modeli hayata geçirmek gerektiğini vurguladı.

Küçük, “ Biz hep Düzce’ye hareket ve bereket getireceğimizi iddia ediyoruz. Biz bizim insanımızla bütünleşeceğiz. İnsanımızın yüzünü güldüreceğiz diye iddia ediyoruz. Bu inancı ve iradeyi de kendimizde görüyoruz.”şeklinde konuştu.  

Anket sonuçlarına göre değil de Düzce’nin ihtiyaçlarına göre hareket edeceklerini söyleyen Küçük, Düzce’nin kaybettiği yıllara güldüğünü dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.3.2019
12:52

sn Küçüksüz olmaz ihmale gelmez

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,45
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.