CHP’nin Yeni Genel Başkanı 812 Oyla Özgür Özel Oldu

CHP’nin Yeni Genel Başkanı 812 Oyla Özgür Özel Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı’nda iki adaylı genel başkan seçimi ikinci tura kaldı. İkinci Tur Oylamasında Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan seçimini 812 oyla Özgür Özel kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’in yarıştığı genel başkanlık yarışı ikinci tura kaldı. Delegelerden 682’sinin oyunu Özel, 664’ünü Kılıçdaroğlu aldı. Delege oylarında 684 olan salt çoğunluğun alınmaması nedeniyle seçim ikinci tura kaldı. İkinci Turda Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkanlık seçimini 812 oyla Özgür Özel kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.11.2023
00:15

Bence değişen pek fazla bir şey olmaz, kafa ve düşünce aynı, ikiside terör sevicileri, terör destekçilerine selam vererek sahip çıktılar. Düzce açısından tek sevindiğim Abdullah Şahinin iyi yada kötü orada mikrofon alarak kendi düşüncelerini ifade etmeye çalışması idi onuda mikrofunu kapatarak konuşturmadılar. Aynı su, aynı tas, aynı hamam neredeyse aynı adam. Değişen bir şey yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,49
Aynı su, aynı tas aynı hamam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.