Aile Destekleri Sigortası Projesini Anlattılar

Aile Destekleri Sigortası Projesini Anlattılar

Aile Destekleri Sigortası Projesini Anlattılar

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Talip Özcan İl Başkanı Semih Cemşit  ve partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun  Aile Destekleri Sigortası projesini kapı kapı gezerek Düzceli vatandaşlara anlatmak üzere kapı kapı dolaşmaya başladılar. 

 

Aile Destekleri Sigortası NEDİR

"Aile Sigortası, Türkiye’de güçlü bir Sosyal Devlet'in inşası sürecinde atılacak çok önemli bir adımdır." Sosyal demokrat Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’de güçlü bir Sosyal Devlet oluşturmayı bütün hedeflerinin üstünde tutar. Bu nedenle CHP’nin büyük bir kararlılıkla yaşama geçirmek istediği Aile Sigortası programı, Türkiye’de güçlü bir Sosyal Devlet'in inşası sürecinde atılacak çok önemli bir adımdır. Aile Sigortası, toplumu oluşturan en küçük birlik olan “aile”yi korumayı amaçlar. Çünkü aileler aşsız, işsiz kalmadığında toplumun bütünü korunuyor demektir. CHP, Aile Sigortası ile çağdaş bir sosyal güvenlik sistemi ve sosyal koruma ağı geliştirecektir. Aile Sigortası, inanç ve köken ayrımı gözetmeksizin, her yurttaşı her türlü dışlanmışlıktan korumayı ve yoksulluğu ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Nesnel ölçütlerle, bireyin ve ailenin onurunu güvence altına alan bir sosyal destek yaklaşımı, Aile Sigortası uygulamasının temel çıkış noktası olacaktır. Aile Sigortası'yla ilgili her türlü tartışma ve bu programın uygulanması için gereken maddi kaynakla ilgili her türlü soru, bu temel toplumsal dönüşüm savı ve sosyal adalet hedefi dikkate alınarak ortaya atılmalıdı


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.04.2023
12:28

sosyal devlet halkı için vardır. Aile sigortası projesi özellikle köyde yaşayan kadınlarımız için önem taşıyor. İnşallah hayata geçer.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,00
düzceli
18.04.2023
23:27

Sırf bunun için oy vereceğiz. Bu sefer CHP ailecek. Sülalecek. Köyün tamamı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,30
Muhammet Görgün


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.