Oyunlarla İngilizce Öğreniyorlar

Oyunlarla İngilizce Öğreniyorlar

Oyunlarla İngilizce Öğreniyorlar

Çilimli Anaokulu’nda oyunlar, şarkılar ve drama eşliğinde minik öğrencilere İngilizce eğitimi veriliyor.

Anaokulu Müdüresi Nuray Eran Türedi farklı dillere karşı farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirterek “Çilimli Anaokulu olarak İngilizce eğitimine önem veriyoruz.

Erken yaşta kazanılan dil gelişimi ileriki yaşlarda çocukların kendi yaşantılarını ve sosyal hayatlarını önemli derecede etkileyecektir. İngilizce öğrenmekten ziyada farklı dillere karşı farkındalık oluşturmak, farklı kültürleri tanımak, kültürleşmek için farklı dillere olabildiğince erken yaşta dikkat çekmek gerekmektedir” dedi.

Oyunlar,şarkılar ve drama eşliğinde çocukları eğittiklerini dile getiren Türedi “Oyunlarla, şarkılarla ve dramalar eşliğinde verilen bu İngilizce eğitimi çok önemli bir bilinçle de buluşturacaktır. Çocuklar, başka dil ve kültürlerin varlığının farkına vararak, İngilizce’yi, günlük hayatlarında oynayarak ve eğlenerek bir eğitim – öğretim sürecinin içinde olduklarının farkında olmadan öğrenmeye devam ediyorlar.  Her şeyden önemlisi çocuklarımızın her ortamda yeteneklerini keşfetmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıp ve ortam sağlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.