Köpek Sorunu İlçelere Yayıldı

Düzce’nin kronikleşen sorunlarının başında gelen Sokak  köpeği problemi Cumayeri’nde baş göstermeye başladı.


Düzce’nin en büyük sorunlarının başına yerleşen Sokak köpekleri için bir türlü çözüm üretilemiyor. Düzce’nin 4.01 yanında bulunan Sokak köpekleri vatandaşlara tedirgin etmeye devam ederken Cumayeri’nde de sorun baş göstermeye başladı. Belediye başkanı Mustafa Koloğlu tarafından hayvan rehabilitasyon merkezi yapım çalışmaları başlatıldı ilçeye farklı bölgelerden köpeklerin bırakılmaya başlandı iddia edildi. Sokak köpeklerini bir anda çoğaldığını fark eden vatandaşlar, “ bu köpekler nereden geldi bilmiyoruz. Bir anda ilçenin merkezinde 4.01 yanında Sokak köpekleri çeteleşmeye başladı. Çocuklarımızı okula gönderirken endişe ediyoruz. Belediye başkanımız ilçeye hayvan  rehabilitasyon merkezi yapmaya karar vermesinin ardından bu KÖPEKLERDE bir anda artış olmaya başladı. Çevre bölgelerden sanırım ilçemize köpekler getiriliyor. Kendi sorunlarıyla baş edemeyen ilçeler köpekleri hayvan rehabilitasyon merkezi yapılacak olan ilçemize getirmeleri bizleri endişelendiriyor. Bu konuda önlem alınmasını başka bölgelerden köpeklerin ilçemize getirilmesini istemiyoruz. Belediye başkanımız Sayın Mustafa koloğlu bu konuda gerekli önlemlerin alacağı ile alakalı bir çalışma yapmasını istiyoruz. İnşallah bu Sokak köpeği problemini Cumayeri’nde ortadan kaldırılması için gerekli çalışmalar yapılır” ifadelerini kullandılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.12.2022
16:11

Yığılca da aynı sorun başı boş köpekler açlar hayvanlar saldırıyorlar bizim belediye başkanımız Rasim Çam arabayla gezmekden ilçenin sorunlarını çözmek . aklına gelmiyor okulun önleri köpek sürüsü çocuklar korkuyo kaldırımlarda yürümüyor köpek pisliğinden he burda pazar yerimiz var içler acısı yağmur yağdığında millet perişan özellikle Yığılca ya gelinde görün salı günü çekim ve haber yapın sesimizi duyun görün

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,06
Yığılcalı
11.12.2022
21:18

Aynı sorun Gölyaka da da var, yani o zaman birileri il dışından getirip Düzcenin tamamına bırakıp gidiyorlar sa nereden ve nasıl bu kadar çok köpeği nereden getirip bırakıyorlar, depremin 2 ve 3. günlerinden sonra 10 a yakın yabancı yani yeni yeni görülmeye başlayan köpekler var ve bunlar insanlara alışkın ev köpekleri. Bu sorun dahada büyüyecek gibi, pandeminin başında aynı durum olmuştu bırakıp gittiler, şimdide benzer bir durum gibi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,03
Bu büyük bir sorun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.