Cumayeri'nde Değişim Rüzgarları

Cumayeri'nde Değişim Rüzgarları

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu şehirde eksik bir yer bırakmıyor. Cumayeri ilçesinde sıcak asfalt, yenileme ve bakım çalışmaları  ve Hilal Tepe Mesire Alanı projesi son hızıyla sürüyor.

Başkan Koloğlu'nun Cumayeri'nin çehresini değiştirecek projesi olan Hilal Tepe Mesire Alanı'nda  taş işçiliği son aşamaya yaklaşırken, Mesire alanının içinde bulunan restaurantın temeli atıldı.

Başkan Koloğlu Cumayeri'mize kalıcı eserler bırakmak adına çalışmalarımız devam ediyor.dedi

Ayrıca Kış mevsimi ile birlikte çalışmalarına hız veren Cumayeri Belediyesi, Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu önderliğinde aralıksız çalışmalarına devam diyor. Şehirde zarar görmüş durumda olan ve kullanılamayan kaldırımların tadilatının sona ermesinin ardından sıcak asfalt çalışmalarına ağırlık veren Cumayeri Belediyesi son olarak Fevzi çakmak mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladı.

Vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda çalışmalarına yön veren Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde takip ediyor.  Fevzi Çakmak Mahallesindeki sıcak asfalt çalışmasının sona ermesinin ardından sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ‘’Cumayeri için durmak yok! Sabah başladığımız, Fevzi Çakmak Caddesi sıcak asfalt çalışmasını gün içerisinde tamamladık. Halkımız için çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreğiz.’’ ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.