Murat Caymaz Vatandaş Çok Zor Durumda

Murat Caymaz Vatandaş Çok Zor Durumda

Murat Caymaz Vatandaş Çok Zor Durumda

Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, "Hemen her gün yeni zamlarla uyanıyoruz. 17 TL üzerinde bulunan akaryakıt ürünlerine yarın benzine 57 kuruş, motorine 1lira 33 kuruş olmak üzere yeni fiyat artışı geliyor. Yeni zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları 18 TL üzerine çıkacak. Unutmayalım ki enerji kalemlerine gelen zamlar tüm üretim, lojistik ve tüketim kalemlerinde fiyat artışına neden olur" dedi.

Caymaz, peş peşe gelen zamlar ve yüksek enflasyona dikkat çekerek, "Hükümet yetkililerine ve temsilcilerine hatırlatmakta fayda var; ülkemizin ve milletimizin problemleri her geçen gün artıyor. Ben her gün Düzce sokaklarında ve mahallelerinde geziyorum, vatandaşlarımız ciddi manada zor durumda.

Bu sorunlara çözüm bulmak hükümetin sorumluluğunda. İnsanları kutuplaştırmak, sorunların kaynağını başka odaklara yönlendirmek ve milletimize yanıltıcı bilgiler vermek sizlere fayda sağlamaz. Tüm yetki sizde, karşınızda yetkinizi kısıtlayan hiç bir güç yok. Sürekli topu taca atarak sorumluluktan kaçamazsınız, lütfen sorunları çözmeye odaklanın" ifadelerini kullandı.

Caymaz, "Milletimiz biraz daha sabretsin, ekonominin en iyi olduğu dönemlerdeki yönetici kadromuz ve Genel Başkanımız Ali Babacan ile Deva Partisi olarak bizler göreve ve sorunları çözmeye hazırız" dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Caymaz ve partili yöneticiler, mahalle ve köy ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla biraraya geliyor, halkın taleplerini dinliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.03.2022
17:43

HERKESİN KEYFİ YERİNDE HER BİR KÖR SOKAKTAN BİLE ARABA GEÇİYOR KOVİD TE UKRAYNA SAVAŞINDA VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLİYOR DEVLET TAHLİYE EDİYOR EKONOMİ SAĞLAM İMF YE MUHTAÇ DEĞİLİZ BANA GÖRE KRİZDE YOK İŞSİZLİKTE 2000 SENESİNDE 1 DOLAR 2 TL İDİ 22 SENE GEÇMİŞ ARTIK 20-25 TL OLSUN HEM SİZLER ŞÖYLE DEMİYORMUYDUNUZ DÜŞÜK KUR YÜKSEK FAİZ İŞTE SİZİN DEDİĞİNİZ YAPILIYOR FAİZ DÜŞÜRÜLÜYOR KUR ARTIYOR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,46
sts


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.