Keskin’den 29 Ekim Mesajı

Keskin’den 29 Ekim Mesajı

Keskin’den 29 Ekim Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle  kutlama mesajı yayınladı

Başkan Keskin, mesajında Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti: “Tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman vazgeçmeyen aziz milletimiz bu uğurda nice mücadeleler vermiş nice şanlı zaferler kazanmıştır. 99 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele diz çökmeyen bu asil millet; kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, içindeki iman ve vatan sevgisiyle düşmana geçit vermemiş aziz vatanımızı canları pahasına savunmuşlardır. Bağımsızlık için verdiğimiz kurtuluş savaşı sonrasında ise Cumhuriyet ilan edilmiştir.

Aziz Türk Milletinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde giriştiği bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olan cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünü kutlamanın sevinç ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız Ülkemizde 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken ve gelişirken Dünya’da daha fazla söz sahibi olabilmek  için dünyadaki gelişme ve değişmeleri iyi algılayıp tahlil etmemiz, bizi tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz.

Bu duygularla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi de saygı ve şükranla anıyorum” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.