Kamyoncu Esnafından Hakan Kuşçuoğlu'na coşkulu destek

Kamyoncu Esnafından Hakan Kuşçuoğlu'na coşkulu destek

Ak Parti Düzce milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Kamyoncular kooperatifi‘ne ziyaret etti. 


Ak Parti Düzce milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. Düzce’nin evladı olan ve Düzcelilerin bağrına bastığı Hakan Kuşçuoğlu son olarak deprem zamanı büyük fedakarlık göstererek hiç durmadan çalışan Kamyoncular kooperatifi’ne ziyaret etti.

Kooperatif başkanı Orhan Yılmaz’ın karşıladığı Kuşçuoğlu Üyeler ile bir araya geldi. 14 Mayıs seçimlerinde tam destek söz alan Kuşçuoğlu, depremzedelere yapılan desteklerden ötürü kamyonculara teşekkür etti .

Mecliste kamyoncuların haklarını savunacağına ve kamyoncu esnafının en iyi şartlarda çalışabilmesi için çalışmalar yürüteceğini belirten Kuşçuoğlu, “ tarihimizin en önemli seçimi için son birkaç günümüz kaldı. Ben Düzceliyim her zaman sizin yanınızdayım. Düzce‘de esnaflık yapmaktayım. 14 mayısdaki desteklerinize talibim. Meclis’te gittikten sonra kamyoncu esnaflarının iyi şartlarda çalışabilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım. Düzce’nin daha iyi yerlere gelebilmesi için geçmişte olduğu gibi şimdi de var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.