TBMM'nin En Genç Milletvekili Kadak Düzce'ye Geldi

TBMM'nin En Genç Milletvekili Kadak Düzce'ye Geldi

Yaptığı çalışmalarla hem yurtiçi hemde Yurtdışında adından sıkça söz ettiren, gençlerin gözdesi AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Düzce'de gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle kurduğu ilişkiler, sıcak ve samimi diyalogları ile gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla Türkiye Büyük Millet Meclisinde dikkatleri üzerine çeken, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, AK Parti Düzce İl Gençlik Kollarının düzenlediği etkinliklere katılmak üzere Düzce'ye geldi.

Kadak ilk olarak AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz ve AK Gençlerle beraber geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Düzce'ye gelerek açılışını gerçekleştirdiği Düzce Belediyesine ait Bilim Merkezi'ni gezdi. Burada yapılacak faaliyetler ve gençlere sunulan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Bilim Merkezi'nin gençler için büyük hayal kurmalarına vesile olacağını belirten Kadak, daha sonra iftira yetişemeyen vatandaşlar için her Ramazan ayında düzenlenen iftara 5 kala etkinliğine katılarak ikramda bulundu.

100'DEN FAZLA GENÇLE İFTAR YAPTI, GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

Kadak, Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nin bahçesinde gençlerle beraber iftar yaptı. Ramazan'ın en güzel detaylarından birisinin samimi gençlik iftarı olduğunu söyleyen Kadak, gençlik aşkıyla Düzce programında gençlerin sorularını yanıtladı. Soru cevap şeklinde yapılan buluşmada gençlere, kendilerine güvenmelerini ve hiçbir şeyden çekinmeden büyük hedefler kurmaları tavsiyesinde bulundu.

KAYNAŞLI'DA TAKSİCİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Türkmen ve teşkilat üyeleriyle birlikte taksici esnafını ziyaret etti. Talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek AK Parti Belediyesi ile gelen taleplerin çözümlerinin hayata geçeceğini söyledi.

ŞENGÜLOĞLU: TEK DERDİMİZ GENÇLERİMİZ, GELECEĞİMİZ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tek derdimiz gençlerimiz, geleceğimiz. Gençlik aşkıyla Düzce daha enerjik, daha güzel" ifadelerine yer verdi.

Düşünen, uygulayan ve büyük hedeflere baş koyan gençlerle Türkiye'nin geleceğinin emin ellerde olduğunu vurgulayan Şengüloğlu, "Burada, doğallığın ve samimiyetin buluştuğu gönülden gönüle dokunan bir gençlik var. 31 Mart zaferi gençliğin enerjisiyle yazılacak" dedi.

Şengüloğlu, Kaynaşlı'da taksici esnafıyla bir araya geldiği ziyarete ilişkin, "Kaynaşlı'nın tüm sorunlarına cevap verecek, Kaynaşlı'yı geleceğe taşıyacak Gerçek Belediyecilik hizmetleri için hazırız, kararlıyız" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.