Hakan Kuşçuoğlu'na Ağrılılar Derneğinde sıcak karşılama

Hakan Kuşçuoğlu'na Ağrılıar Derneğinde sıcak karşılama

Hakan Kuşçuoğlu'na Ağrılılar Derneğinde sıcak karşılama

Hakan Kuşçuoğlu'na Ağrılar Derneğinde sıcak karşılama.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde bir araya geldiği vatandaşlara 14 Mayıs tarihinin önemini anlatarak, geçmişte Abülhamid Han’a uygulanan senaryonun bugün Recep Tayyip Erdoğan’a uygulanmak istendiğini belirtti ve “Bu seçim bayrak savaş haline geldi. Bu seçim, maneviyat savaşı haline geldi” dedi.
14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Düzce milletvekili adayları vatandaşlar bütünleşmeye, seçimlerin önemine dair vatandaşları aydınlatmayı sürdürüyor. Bu doğrultu da sahada tüm zamanını vatandaşlarla birlikte geçiren Hakan Kuşçuoğlu, Ağrılılar Derneğini ziyaret etti.

Ağrılılar Derneği üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Hakan Kuşçuoğlu dernek üyelerine hitaben , “14 Mayıs seçimlerine bir kaç gün kaldı. AK parti teşkilatları olarak yaklaşık 2 aydır halkımızla oturuyoruz istişarelerimizi yapıyoruz. Ak parti her zaman için seçime hazır bir teşkilattır. 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğumuz günden bu yana halkımızla yekpare olduk. Partimizin hamurunu bu halk yoğurdu. Birçok badireler atlatarak bugünlere geldik. Son 4 yılda artık kendi gemisini, uçağını yapabilen, savunma sanayisini %80 yerlileştiren bir ülke haline geldik. Tüm dünyaya korku salmaya başladık” diyerek AK Partinin yaptığı çalışmalardan kısaca bahsetti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.05.2023
20:22

Hakan Kuşçuoğlu dürüst bir insan ama üzüldüm 3. Sıra olmasına akp 2 MHP 1 bunun böyle olmasının sebebi teşkilat ve belediyedir. Emekli olan 100 işçinin tazminat larinı 2 aydır odemeyerek bunu hazırladılar. Teşkilatta bu işe el atmayarak 2 vekile razıyız demiş oldu. Reis de sorun yok o bizim ama vekilde 2 ye razı gelecekler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
Cem


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.