Ak Parti Gençlik Kollarından Anlamlı Hareket

Ak Parti Gençlik Kollarından Anlamlı Hareket

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Cemre ekipleri, Türkiye çapında düzenlenen büyük çaplı çevre temizliği etkinliği ile Düzce’de bulunan mesire ve yaylalarda çevre temizliği yaptı. Düzenlenen çevre temizliği etkinliğine AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk’te katıldı. 
AK Parti Gençlik Kolları Cemre Ekipleri tarafından, Gençlik, enerji ve çevre duyarlılığı bir araya getirerek, temiz bir çevrenin önemini vurgulamak için Uğur deresi mesire alanı, Odayeri Yaylası, Torkul Gölü ve Torkul Yaylasında bulunan çöpler toplanarak çevre temizliği yapıldı. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve 20’ye yakın genç katıldı. 
“AK kadrolar çalışıyor”
Çevre temizliği etkinliğine açıklamalarda bulunan Milletvekili Ercan Öztürk, “81 ilde cemre ekiplerimizle beraber çevre temizliği etkinliğinde bir aradayız. Bu güzel etkinliği Gençlik Kolları Başkanımız ile beraber katıldık. Bizleri de davet ettiler sağ olsunlar. Bu program tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılıyor. Bizler çevremizi temizliyoruz. Ülkemizi temizliyoruz. AK Kadrolar iş başında diyoruz” dedi.  
“Ülkemizin dört bir yanında doğanın ve çevrenin korunması için adım atıyoruz”
Program hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük çevre temizliğinin önemine dikkat çekerek, 

Türkiye’nin dört bir yanında doğanın ve çevrenin korunması için önemli bir adım atıp AK Parti Gençlik Kolları Cemre Ekipleri olarak, 81 ilde düzenlediğimiz büyük çaplı çevre temizliği etkinliğiyle. Gençlik, enerji ve çevre duyarlılığı bir araya getirerek, temiz bir çevrenin önemini vurguluyoruz.  Değerli basın mensupları, kıymetli hemşerilerimiz Bugün burada, Türkiye'nin her köşesinde gerçekleştirilen büyük bir çevre temizliği etkinliğinin coşkusunu yaşıyoruz. AK Parti Gençlik Kolları Cemre Ekipleri olarak, doğanın ve çevrenin korunması için bir araya geldik ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmanın önemini bir kez daha vurguluyoruz.  Her birimiz bu toprakların evlatları olarak, doğanın güzelliklerine sahibiz. Ancak bu güzellikleri koruma sorumluluğu da üzerimize düşüyor. Bugün, çöp torbalarını elimize alıp, eldivenlerimizi giyerek sadece bir çevre temizliği yapmıyoruz; aynı zamanda geleceğimize duyduğumuz büyük bir sorumluluğu ifa ediyoruz.  Çevre temizliği etkinliği, sadece gözle görülen çöpleri toplamakla sınırlı değil. Bizler bu etkinlikle aynı zamanda çevre bilincini yaygınlaştırıyoruz. İnsanları çevre konusunda daha bilinçli hale getiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki bilinçli bir toplum daha temiz bir çevreye sahip olur. Bugün toplanan binlerce genç Türkiye’nin dört bir yanında çevre kirliliğiyle mücadeleye önemli bir adım atıyor. Ancak unutmamalıyız ki bu sadece bir başlangıç daha temiz daha yeşil bir Türkiye için gelecekte daha fazla bir etkinlik düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu etkinliğin başarısı gençlerimizin çevre konusundaki duyarlılığını ve iş birliği gösterdiğini örnek bir davranıştır. Hep birlikte çevremizi temiz tutarak gelecek nesillere daha yaşanır bir Dünya bırakmayı taahhüt ediyoruz. Sonuç olarak temiz bir çevre hepimizin sorumluluğundadır. Ve gelecek kuşaklara daha iyi bir Dünya bıraka biliriz. Bu etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyor, çevre duyarlılığımızı artırmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.