Belediyeye Sorduk İl Başkanı Cevap Verdi

Belediyeye Sorduk İl Başkanı Cevap Verdi

Belediyeye Sorduk İl Başkanı Cevap Verdi

İyi Parti Düzce Belediye Meclis Üyeleri Ak Parti İl Başkanının yersiz iddialarına sessiz kalmadı.

 
İyi Parti Düzce Belediye Meclis Üyeleri ve İyi Parti Düzce Teşkilatları adına açıklama yapan İyi Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ender Çakar ;

AK Parti il başkanı Mustafa Keskin :
"Baktığımız zaman; özelikle İYİ Parti grubu, mecliste özellikle kameralar açıkken çok güzel ithamlarda bulunuyorlar. Ama kameralar, meclis salonunu terk ettiği zaman, hiç kimseden çıt yok. Bu bir şov! Olmamış şeyleri, olmuş gibi gösterme çabası içerisindeler." demiş.
Buna mukabil biz de kendisinin bu anlaşılmaz açıklaması ile alakalı olarak şu hususları kamuoyunun ve kendisinin dikkatine sunuyoruz :
1- Belediye meclis oturumlarının tamamı video ile çekilerek kayıt altına alınmaktadır, yani konuşacaksak mecburen kameralar açıkken konuşmak zorundayız.
2- Meclis oturumu bittikten sonra bizlerden nasıl bir "çıt" bekliyor anlamadık.
3- Olmamış şeyleri olmuş gibi göstermek kendilerinin mahir olduğu bir konu, bizi bununla itham etmesi trajikomiktir. 
Örnek vermek gerekirse millet bahçesi adıyla tekrar açılan İnönü parkı ve Avni Akyol parkında "milletin bahçesini millete verdik, müstecirleri çıkardık" diyorlardı, peki öyle mi oldu?
Hayır.. 
İki park arasındaki yol kaldırılıp, iki park birleştirildiği halde eskiden olan yeşil alandan daha az yeşil alan kaldı. Bu söylediğim hava fotoğrafları ile ispatlanabilir.
İki park yol kaldırılıp birleştirildiği halde eskiden parklar içindeki yapılaşma kadar yapılaşma tekrar yapıldı. İnönü parkına çapraz şekilde kocaman bir bina yapıldı ve parkın muhtelif yerlerine 4 adet büfe konuldu. Bu söylediğim hava fotoğrafları ile ispatlanabilir.
Eskiden parklar müstecirlerin elindeydi ama en azından İstanbul caddesi üzerindeki kaldırım vatandaşın kullanımındaydı, şimdi kaldırımı da elektrikli bisiklet şarj ünitesi kisvesi altında müstecire verip büfe yaptılar, yetmedi 2 tane dev şemsiye ile oturma grupları koydular, vatandaşın kaldırımı da kalmadı.
Bu büfelere işletme ruhsatı verdiniz mi dedik İşletme ruhsatı verdiyseniz kapı numaralarını nasıl ürettiniz dedik
İşletme ruhsatı yoksa elektrik aboneliğini nasıl aldılar dedik
Olimpiyat kavşağının olduğu yere yeni bir isim verdiniz, belediye kanununa göre meclis onayı olmadan yapamazsınız dedik
Yeşilay için talep edilen arsa park alanı, ilköğretim okulunun yanı, mahalle içine yapmayın dedik
Bunları konuştuk şov mu yapmış olduk, söylediklerimizin hangisi olmamış şeyleri oldu gibi göstermek?
Biz bunları belediye başkanına sorduk, madem siz konuştunuz hadi bu söylediklerimize belediye başkanı yerine siz cevap verin.
Kameralar açıkken cevap versenizde olur.

Biz ise , Düzce İyi Parti olarak “Düzce’de hiç birşeyin eskisi gibi olmaması için çok çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz ”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.