Hakan Kuşçuoğlu Abhazlarla Buluştu

Hakan Kuşçuoğlu Abhazlarla Buluştu

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, Abhaz Kültür Derneğini ziyaret ederek özel desteklerini istedi ve “Allah’ın izniyle Pazar günü şu eşiği de atlatacağız, ülkemiz de istikrarlı şekilde inşallah yoluna devam edecek” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarına Abhaz Kültür Derneğini ziyaret ederek devam etti.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte Abhaz Kültür Derneğini ziyaret eden Kuşçuoğlu, dernek başkanı İlhan Kıymet ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. 

Kuşçuoğlu, burada yaptığı konuşmada, Abhaz büyükleri ile ailesinin geçmişten gelen samimi çalışmalarından bahsederek, kısaca kendisi hakkında bilgilendirme de bulundu. 

Siyasi arenada mücadele noktasında yaptığı çalışmalar ve seçimlere giden süreci de paylaşan “Bu dönem Allah kısmet etti, teşkilatlarım teveccüh gösterdi, AK Parti listelerine yer bulduk. Sizlerden ricam, sadece AK Partimize değil, mahallenizin, esnaflıktan tanıdığınızın birazcık da ailemin hatırı varsa özel bir destek istiyorum sizlerden. Allah’ın izniyle Pazar günü şu eşiği de atlatacağız, ülkemiz de istikrarlı şekilde inşallah yoluna devam edecek” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.