Rozetini 3.Sıra Adayı Kuşçuoğlu Taktı

Rozetini 3.Sıra Adayı Kuşçuoğlu Taktı

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, şehir merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ilgi görüyor. 
Teşkilatın yoğun katılım göstererek destek verdiği ziyaretlerde, Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu’na Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül’de eşlik etti. 
14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, muhalefet partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katılımlar sürüyor. Düzce’nin tanınan esnaflarından Tuğrul Tunç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül ve Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu’nun girişimleriyle partisinden istifa ederek AK Partiye geçti.  

Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu seçim gezisinde Tuğrul Tunç’u da ziyaret ederek AK Parti rozetini taktı. Milletvekili Adayı Kuşçuoğlu yaptığı açıklamada “ Düzce’mizin sevilen esnaflarından Konyalı Etli Ekmek sahibi değerli kardeşim Tuğrul ustanın partimize üyeliğini gerçekleştirerek rozetini taktim ettim. Verdiği destekten ötürü kardeşime çok teşekkür ederim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.04.2023
20:26

konyalı dönmeye mi başlamış tutana aşk olsuuuuuuuuuuuuunnnnn

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,74
Yalan Dünya
28.04.2023
20:23

Bu seçimin kaybedeni sen olacaksın olsun kardeşin meclis üyesi iken yerlerinizi on munara imar yaptırdı sağından solundan gitmeden en az o zamanki 20 bil kar var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,23
Selamet
28.04.2023
20:22

Hakanım sanada 15 mayısta Altan Kuyumculuktan alma bir kol saati takarlar demedi deme....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,32
DEMEDİ DEME
28.04.2023
13:58

Dansöz Dünyaa ( yersennn)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,43
Düzce için


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.