Çat Kapı Ziyaretler İle Gönüllere Dokunuyorlar

Çat Kapı Ziyaretler İle Gönüllere Dokunuyorlar

Seçim tarihi yaklaşırken AK Parti milletvekili adayları  çat kapı ziyaretleri ile gönüllere dokunuyor. 14 Mayıs’ta yeni bir destan yazmak için hazır olduklarını vurgulayan AK parti adayları,  seçim çalışmalarına Bahçehir bölgesinde devam etti. 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha programlarına gece gündüz devam eden AK Parti milletvekili adayları sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyor.   AK adaylar, Bahçeşehir bölgesinde çat kapı ziyaretler yaptıkları hanelerde tek tek tokalaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ilettiler. Seçimlerde AK Parti’ye  oy sözü aldılar. 

AK  Parti milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 

Milletvekili adayları Ercan Öztürk ve Hakan Kuşçuoğlu,  İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz. İl Gençlik kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül ile teşkilatın destek verdiği seçim gezileri Bahçeşehir Bölgesinde adeta şölen havasında geçti. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu , Bahçeşehir’in güzel insanları ile gönül gönüle bir gün geçirdiklerini söyledi. Düzce’yi milletvekili adayları ile adım adım gezdiklerini gördükleri ilgiden memnun olduklarını anlatan Şengüloğlu  “ Düzcemizin her yerini adım adım geziyoruz. Her vatandaşımızla kucaklaşıyor , dualarını alıyoruz. Tüm teşkilatımızla beraber Bahçeşehir bölgesinde çat  kapı ev ziyaretleri yaparak çalınmadık zil bırakmadık.  Milletvekili adaylarımızla beraber  hemşehrilerimiz ile buluştuk. Bizleri coşkuyla karşılayan,  bağrına basan  Bahçeşehir’deki hemşehrilerimize teşekekkür ederiz” dedi.  

AYŞE KEŞİR: DÜZCEMİZ İÇİN EL ELEYİZ

 

Çat kapı hane ziyaretleri yapan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,  14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.  Seçmene tek tek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Keşir “  

Güçlü Türkiye, güçlü yarınlar için en büyük desteğimiz hemşehrilerimiz . Cumhurbaşkanımıza desteklerinizi bekliyoruz. Düzcemiz için her an elele, gönül gönüleyiz” şeklinde konuştu.  Keşir, binalarını, balkonlarını Recep Tayyip Erdoğan  posterleri ile donatan Bahçeşehir  sakinlerine teşekkür etti. 

   ERCAN ÖZTÜRK :   GÖNÜLLERE MİSAFİR OLUYORUZ 

AK Parti Düzce milletvekili adayı Ercan Öztürk,   Düzce’nin 14 Mayıs’ta yeni bir destan yazmak için hazır olduğunun altını çizdi.  Hane hane gezerek Türkiye Yüzyılı inşaatı sözü veren Öztürk   “ Hane hane geziyor, gönüllere misafir oluyoruz. Bahçeşehir bölgemizde emşehrilerimizle çat kapı ev ziyaretlerimizde buluştuk. 14 Mayıs’ta Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Biz bu yola gönlümüzü koyduk. Milletimiz için çalışacağız, milletimiz için başaracağız. Her bir hemşehrimiz için en iyisi, en güzeli, en doğrusunun peşindeyiz” diye konuştu. 

HAKAN KUŞÇUOĞLU:  BERABER GÜLECEĞİZ

AK Parti Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu  ise  14 Mayıs’ta AK Parti’nin sandıklara damga vuracağına dikkat çekti. Kuşçuoğlu,  gördükleri ilgiden dolayı teşekkür ederek “Durmadan yorulmadan, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak gönüllere girmeye devam ediyoruz. Düzcemizde 10 bin haneyi ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimiz ile bir arada oluyoruz.  Dinliyoruz, dertleşiyoruz. İnşallah beraber güleceğiz, gönüllere gireceğiz. Bize inanan bizimle aynı yolu yürüyen hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta Bahçeşehirimizin desteği ile sandıklara damgamızı vuracağız inşallah” dedi.

              


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.