Ev Sahibi-Kiracı tartışması provokasyona dönüştü

Ev Sahibi-Kiracı tartışması provokasyona dönüştü

Ev Sahibi-Kiracı tartışması provokasyona dönüştü

Akçakoca’da dün akşam, ev sahibi ile kiracı arasında çıkan sözlü tartışma karakolda sona erdi. Olay sosyal medyada hain terör örgütü PKK’ya yakın haber siteleri tarafından provokasyona dönüştü. İşte olayın gerçek boyutu burada.

  Olay geçtiğimiz gün Akçakoca’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fındık toplamak için doğudan Akçakoca’ya gelen 3 kişi şehir merkezinde ev kiraladı. 3 kişi kalacaklarını ve iş yapmak için geldiklerini belirtmelerinin ardından ev sahibi ile aralarında kişilerce sözleşme imzalandı. Daha sonra evden yoğun ses gelmeye başlayınca mahalleli durumu ev sahibine bildirdi. Ev sahibi eve gelerek evde 3’ten fazla kişinin kaldığını görünce kiracısını arayarak durumu bildirerek fazla kişilerin evden çıkmasını belirtti. Fakat kiracı, ev sahibinin söylediklerini dinlemeyerek evden çıkmayarak ev sahibini evinin önüne çağırdı. Elinde ekmek bıçağı ile çıkan kiracı evden çıkmayacaklarını belirtti. Ev sahibi durumu polise bildirmesinin ardından bölgeye gelen ekipler 3 kişi ve ev sahibini karakola götürdü. Akçakoca Devlet Hastanesi'ne götürülen şahısların raporlarının alınmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Sorgulamaların ardından iki tarafta serbest bırakıldı. 

YALAN HABER YAPTIRDILAR

Olayın ardından hain terör örgütü PKK’ya yakın olan haber siteleri olayı provokasyona dönüştürdü. Ev sahibinin evi bastığını, camları kırdığını şahıslara saldırdığını polislerin ise doğu illerinden gelen vatandaşların yanında olmadığı yalanını gündeme servis etti. Bazı sol haber sitelerinin de habere yer vermesi ile birlikte Türk-Kürt kavgası alevlendirilmeye çalışıldı. Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ev sahibi ile kiracı tartışması provokasyona dönüşmemesi adına olayın tüm iç yüzünü sizlere aktarıyoruz.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.09.2021
11:17

Yüzlerce kürt kardeşimiz Akçakoca'da barınıyor. Bıçak çekersen işine gelmez bu iş! Hadi s... gidin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,58
Akçakocalı
22.09.2021
11:16

bu provakasyona gelen sadece kendi halklarıdır. Hepsi terörist!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,82
ramazan
22.09.2021
11:15

tersi haberi gördüm okudum maşallah polisimize hastaneden kayıt sildirmiş. Yalanınınızı yiyim...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,73
Remzi Kos
22.09.2021
11:13

Akçakocalıyım. bu arkadaşlar evden bıçakla çıkıp ev sahibinin üzerine yürüdü. Bizde akçakocalı gençler olarak oraya gittik kalabalık gelince polisi aradılar. öyle bıçak çekecek adam değilsiniz!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,26
olay doğru
21.09.2021
17:26

Bu provokasyon kimin işine yarar ona bakmak lazım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,84
Şefik Gedikli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.