Başkan Yanmaz Müjdeyi Verdi

Başkan Yanmaz Müjdeyi Verdi

Akçakoca Meslek Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Damla Gürtürk Kocaman, Öğretim Görevlisi Erdi Yalçın ve Yüksekokul Sekreteri Ayten Yanık Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.


Başkan Yanmaz, Akçakoca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine getirilen Dr. Öğretim Üyesi Arif Güngör’e yeni görevinde başarılar diledi.


Akçakoca Meslek Yüksek Okulu Dr. Öğretim Görevlisi Arif Güngör ile karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Yanmaz uzun yıllardır el sürülmeyen üniversite yolu için müjdeyi verdi.


Üniversite yolu yapımı için önümüzdeki ay ihaleye çıkılacağını bildiren Başkan Yanmaz,  öğrencilerin gönül rahatlığı ile yürüyebileceği, içerisinde bisiklet yolu, oturma alanları ve yeşil alanların olduğunu bir proje hazırladıklarını kaydetti.


Akçakoca Meslek Yüksek Okulu Dr. Öğr.Üyesi Arif Güngör ise; bu yolun hem Akçakoca Meslek Yüksek Okulu ve öğrenciler hem de Akçakoca için çok önemli olduğunu vurgulayarak emeklerinden ötürü  Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’a teşekkür etti.


Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.