Temel Atma Töreni Yarın

Temel Atma Töreni Yarın

Akçakoca Devlet Hastanesi hızla yapılan çalşmalar neticesinde temel atma seviyesine ulaştı.
Akçakoca Devlet Hastanesi'nin temel atma töreninin 3 Mart Pazar günü yapılması planlanıyor. Temel atma törenine Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın katılması bekleniyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından Akçakoca'ya yapılması için startı verilen Düzce’nin en önemli sağlık yatırımları arasında yer alan Akçakoca Devlet Hastanesi’nde mutlu sona yaklaşılıyor. Hastane binası için temel atma aşamasına gelindi.
Akçakoca için projelendirilen 50 yataklı Devlet Hastanesinin çalışmaları devam ediyor. Temel atma aşamasına gelen yatarımın 1.5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.
Akçakoca’nın Kapgirli Mahallesinde inşa edilen hastane 22 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Hastane 500 günde teslim edilecek ve sadece Akçakoca’ya değil bölgeye de hitap edecek.
Akçakoca Hastanesinin yoğun bakım ve son teknoloji özelliklerine sahip donanımlı cihazları ile hizmet vereceği belirtiliyor. Yeni hastanenin 2025 yılında tamamlanarak faaliyete geçeceği ifade ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.