Başkan Yanmaz'dan Wushu Sporcularuna Jest

Akçakoca Belediyesi, Türkiye ve dünyada elde ettikleri başarılarla ilimize gurur yaşatan 1453 Atılgan Spor Kulübü sporcularını ağırladı. 


Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, Karate ve Wushu branşında Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonlukları kazanan 25 sporcu ve antrenörlerinden oluşan kafileyi Akçakoca’da misafir etti. 


Akçakoca Belediyesi’nin 'Pusula Katamaran' adlı gezi teknesinde tura çıkan 8-22 yaş grubundan 25 sporcu keyifli bir gün geçirdi.
Sporculara WKB Türkiye Temsilcisi, Wushu  Federasyonu İcra kurulu Üyesi ve Milli Takım Antrenörü Gökhan Bahadır Ödemiş, Wushu Federasyonu Düzce İl Temsilcisi ve büyükler teknik kurul üyesi, uluslararası  hakem Ayşegül Ödemiş ile Avrupa Şampiyonu milli sporcu ve antrenör Yağızhan Mustafa Ödemiş eşlik etti. Gezinin ardından sporculara Akçakoca Belediyesi Sosyal tesislerinde iftar yemeği verildi. 


Sporcuları ve antrenörlerini dünyada ve Türkiye’de elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik eden  Akçakoca Belediye Başkanı Yanmaz, bireysel sporların desteklenmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Akçakoca Belediyesi olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Yanmaz,   tüm ekibe başarılarının devamını diledi. 


1453 Atılgan Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri ise düzenlenen organizasyonun kendilerini motive ettiğini belirterek Belediye Başkanı Yanmaz ve eşine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.