Ercan Öztürk:Biz Akçakoca’nın sadece bugünün değil geleceğini düşünüyoruz”

Ercan Öztürk:Biz Akçakoca’nın sadece bugünün değil geleceğini düşünüyoruz”

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Melenağzı köyünün kronik hale gelen yol sorunun çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

İlçenin sadece bugünün değil geleceğini de düşündüklerini kaydeden Öztürk, hastane ve Ketmenli kavşağına seçim öncesi kazma vurulacağını, fırtınanın zarar verdiği balıkçı barınağında da yenileneceğini vurguladı.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca’ya yapılacak yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk yıllardır çözülemeyen Melenağzı köy yolu sorunun artık Akçakoca’nın gündeminden çıkacağını dile getirerek “Yıllardır kanayan yara olan Melenağzı ile alakalı proje çalışması başladı. Oranın yol işini halledeceğiz. Oradaki sorun Akçakoca’nın gündeminden kalıcı olarak çıkacak” dedi.

Ketmenli kavşağının ihalesinin yapıldığını, hastane kavşağında da çalışma başlatacaklarını belirten Öztürk, seçim öncesinde kazma vurulacağını açıklayarak “Hastane kavşağı yapılacak. Mevsim şartlarına göre seçimden önce kazma vurulmuş olacak. Akçakoca sapağından Ereğli tarafına Karayolları düzenleme yapacak. Oradaki trafik sorunu çözülecek” diye konuştu.

 

“Akçakoca’nın geleceğini düşünüyoruz”

Fırtınada büyük hasar alan Balıkçı Barınağı için de kolları sıvadıklarını ifade eden Öztürk “Balıkçı barınağı ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Biz Akçakoca’nın sadece bugünün değil geleceğini düşünüyoruz” şeklinde açıklama yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.