Selde Zarar Gören Bölgeler Afet Bölgesi İlan Edildi

Selde Zarar Gören Bölgeler Afet Bölgesi İlan Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 16.00'da Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde asgari ücrete ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

 

Erdoğan, “Son dönemlerde çok ciddi afetlerle karşı karşıyayız. Bakan arkadaşlarımız, kurum, kuruluşlarımız yoğun bir çalışmayla kısa zamanda bunların üstesinden geldi. Son 7 şehrimiz sıkıntı yaşadı. Bunların da üstesinden geldik, geliyoruz. Bu afetleri sıfırlamak, olmaz demek mümkün değil. Dünyanın her yerinde olduğu gibi bizde de oluyor” diye konuştu.

 

"Karadeniz'deki sel felaketiyle ilgili kurumlarımız yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor." diyen Erdoğan, "Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Düzce, Sakarya bu sıkıntıyı yaşadılar fakat bunların da üstesinden geldik geliyoruz. Yoğun bir şekilde kurumlarımız çalışmalarını devam ettiriyor. Bu zarar gören bölgeleri, özellikle genel hayata etkili olan yerleri, afet bölgesi ilan ettiğimizi söyleyeyim. Afet bölgeleriyle ilgili devletin yapması gereken destekler neyse bunları da süratle gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.