Göle gerili 1 kilometre ağ ele geçirildi

Göle gerili 1 kilometre ağ ele geçirildi

Düzce Efteni Gölü’nde ağ gerildiğini ve avlanıldığı ihbarını alan ekipler gece sandallarla operasyon düzenledi. Operasyonda 2 ayrı noktada 1 kilometre uzunluğunda ağ ele geçirildi. Ağa takılan balıklar ise tekrar göle salındı.

  Denizlerde ve sulak alanlarda avlanma yasağının başlamasının ardından Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda Düzce’nin önemli turizm noktalarından birisi olan Efteni Gölü’nde ağ gerildiği ihbarını alan Jandarma ekipleri durumu Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine bildirdi. Gece saatlerinde göle sandallarla giren ekipler 2 ayrı noktada 1 kilometre uzunluğunda ağ gerildiğini belirledi.

Göl içerisinde iki ayrı bölgede kurulu halde yakalanan ağlar toplanırken, ağlara takılmış halde bulunan balıklar kurtarılarak tekrar göle salındı.

İhbar ederek duyarlılık gösteren vatandaşa teşekkürlerini ileten Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri ağları imha etti.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.05.2021
23:50

Ağı atanlar bellidir. Araştırın yazın cezayı bidaha yapamazlar. Video çekmekle olmaz bu işler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,03
Murat
2.05.2021
00:53

JÂNDARMA VE DKMP EKİPLERİN TEBRİK EDİYORUM, TABİ DUYARLI DAVRANA VATANDAŞLARIMIZI DA.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,92
Başarılar dilerim.
2.05.2021
00:45

Tebrikler. Ama birde yetkililerce açıklanması gereken bir durum var, Efteniye gezmeye gittiğimizde gördüğümüz ve bir çok kişinin görüp anlattığı bir gerçek var, şöyleki, bazı kişilerin iskelede olta ile balık avladığı ve izin verildiği şeklindeki söylentileri açığa kavuşturmalılarki vatandaş doğru olan ne ise onu bilerek hareket etmeli. Kaçak avlanmaya gelince bu devamlı olan bir şey sadece gören olurda onlarda ihbar ederse ortaya çıkıyor, kamera sistemi var deniyor ama sürekli girenler yakalanıyor sadece AĞLAR'Ina el konuyor, ağların sahipleri nerede asıl mesele orası.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,85
Ucu açık bir durum


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.