Halk Otobüsü Yandı, Fazla Merak Kaza Getirdi

Düzce’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk otobüsü motor kısmından alev aldı.

Yangını gören vatandaşlar durarak yangın tüpleri müdahale etmeye çalıştı. Ancak vatandaşların müdahalesi de yetmedi. Yanan otobüse bakmaya çalışan bir sürücü ise önündeki otomobile çarptı.

Yangın;  öğlen saatlerinde Düzce’de Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu Kervan Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kalıcı Konutlar bölgesinden Düzce şehir merkezi istikametine gitmekte olan Dursun Usoğlu idaresinde ki 81 DP 753 plakalı denetimli özel halk otobüsünün motor kısmından duman çıkmaya başladı. Dumanları gören vatandaşlar, araçlarını durdurarak otobüste ki yangına yangın tüpleri ile müdahale etmeye çalıştılar. Ancak vatandaşların müdahalesi yetersiz kaldı ve alevler bir anda otobüsün arka kısmını kapladı. Otobüs içinde yolcu bulunmazken, alevlerin büyümesi sonucu olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüs kullanılmaz hale gelirken yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Merak kaza getirdi

Diğer yandan olay yerinin 100 metre ilerisinde kavşaktan dönen ve yangına bakmak isteyen iki otomobil çarpıştı. Kazaya, olay yerinde bekleyen 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale ederken, kazada yaralanan olmadığı belirlendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.09.2019
20:45

Sen aşagıda yormakta yapan kişi düzcede 10numara yağ satan yer varmı?otobüsçülerin akaryakıt bayilerine ne kadar mazot borcu olduğunu biliyormusum? da böyle yazıyorsun otobüscüler seferlerini aksatmamak için zararına çalışarak mecburen borçlanmak mazot aldıklarını bilmedenkişileri yargılayamazsın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,19
Düzcli
8.09.2019
18:49

OTOBÜSLER 10 NUMARA YAĞ KULLANIYOR bu otobüslerin yanma sebebi bakımsızlıktan falan değil otobüsler on numara yağ kullanıyor Bu 10 numaraya denetimlerine ilgili merciler neden denetimlerini yapmıyor oturduğu yerde herkes parasını alıyor yan gelip yatma makamı değil o makamlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,83
OTOBÜSLER 10 NUMARA YAĞ KULLANIYOR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.