Düzce Emniyeti'nden Tarihi Uyuşturucu Operasyonu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün itibari ile uyuşturucu ticareti yapan ve torbacı diye tabir edilen 98 şahsa yönelik Düzce merkezli 5 ilde operasyon başlattı. Operasyona toplamda 120 ekip ve 445 personel katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

"Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı diye tabir edilen toplam 98 şahsa yönelik Düzce merkezli 5 ilde, 11.01.2022 saat 07.00 itibari ile operasyon başlatılmıştır.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce başlatılan, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve Özel Hareket Polisleri desteğiyle, toplam 120 ekip - 445 personel ile yapılan operasyonda çok sayıda narkotik madde, kesici delici alet ve silahlar ele geçirilmiş olup operasyon halen devam etmektedir.

Yürütülen bu soruşturma ilimiz merkezi ve ilçelerini kapsayan 6 aylık bir çalışma sonucunda gerekli tespit işlemlerinin titizlikle yapılmıştır. Gözaltı sayısı itibari ile de uyuşturucu satıcısı şahıslara yönelik ilimizde yapılan en büyük operasyondur.

Suç ile mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.01.2022
17:16

Allah razı olsun emeği geçenlerden.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,78
HALK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.