24 Binden Fazla Dolu Ve Boş Makaron Ele Geçirildi

24 Binden Fazla Dolu Ve Boş Makaron Ele Geçirildi

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda 24 bin 120 adet dolu ve boş makaron ile 9 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.


Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğünce kaçakçılık fiillerinin önlenmesi ve tespit edilmesi çalışmaları dahilinde Kaynaşlı ilçesinde pazar yerinde bir tezgah arkasında üstü örtülü şekilde saklanmış kolide ve şüpheli şahsa ait Düzce plakalı araç içinde arama yapıldı. Aramada 16 bin 120 adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara, 8 bin adet bandrolsüz boş makaron ve 9 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan şüpheli şahsa kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.10.2023
20:36

Madem yasak neden her köşe başında tütüncü var ne saçma bir sistem bugün ruhsatı ver yarın kaçak tütün makaron satıyor diye ceza kes ne e ala memleket

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,16
Turgut Aksu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.