Belediye Memur Hakkında Soruşturma Başlattı

Belediye Memur Hakkında Soruşturma Başlattı

Belediye Memur Hakkında Soruşturma Başlattı

Düzce'de bugün öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde seyyar satıcı bir vatandaş ile Zabıta memuru arasında yaşanan arbede kamuoyunda tepkiye neden oldu. Olay sonrası Düzce Belediyesi’nden resmi bir açıklama yapıldı.

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Gürcü Osman Camii çevresinde izinsiz tezgah açan bir seyyar satıcı, Zabıta ekipleri tarafından uyarıldı. Satıcının tezgahını kaldırmayı reddetmesi üzerine çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü.

Açıklamada, olayın ardından görevli zabıta memurunun “görev kastını aşması” nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı ve açığa alındığı bilgisi paylaşıldı. Belediye yetkilileri, “Bu gibi müdahalelerin yapılmasını kabul etmemiz asla mümkün değildir” ifadelerine yer vererek, olayın ciddiyetle ele alındığını vurguladı.

Düzce Belediyesi, benzer olayların tekrarlanmaması adına gerekli uyarı ve önlemlerin alınacağını belirtti. Açıklamanın sonunda, vatandaşların kurallara uymasının önemine dikkat çekilerek, kamu düzeninin sağlanmasının yalnızca yasal ve yönetmeliklere uygun şekilde gerçekleştirileceği vurgulandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.05.2025
05:34

Adam ekmek parası kazanıyor noldu adam gibi davranın ne dir darp etmek insanca görevinizi yapın zabıtalar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,00
TC vatandaşı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.